• 瀏覽: 36,504
  • 回覆: 195
引用:
原帖由 mpthree 於 2006-10-21 06:30 PM 發表
oh so beautiful, i liove it

thank you
No thanks~hope can help you!

♥就像聽見愛情 永恆的嘲笑聲
熱賣及精選
HI, *怡* ~~
可以幫我整 D 靚靚閃字嗎??~~
顏色 & 字型、字型大小 etc.   你揀啦~~
不過,我要好好好靚靚嫁~~ >w<  
Thank you very much~!!

我想整呢 3 個  ( 要分開的 )   :       玲玲   ( 要好似「2次方」的閃法,不過唔
                                                                           要那隻字型,因為那隻字型不是太好
                                                                             看...   同埋,可以加埋 "皇冠"  
                                                                              在「玲玲」的左上角嗎?? thank you~ )

峰峰         ( 沒有特別要求 )

Tiffany       ( 要彩虹色,而字型要
                                                                                 「Staccato222 BT」。  
                                                                                    仲有個「i」字 的一點要是個
                                                                                      "心心" !!  Thanks~^^ )

如果可以做到的話,實在不勝感激!!! >w<

( 唔該晒~~!!  Thanks a lot ~~  ^^ )

引用:
原帖由 Younker_Tiffany 於 2006-10-22 04:10 PM 發表
HI, *怡* ~~

我想整呢 3 個  ( 要分開的 )   :       玲玲   ...
Staccato222 BT呢隻字體我冇-3333-"唔好意思哦~~~你再睇睇有冇第2d字體得

咁呢隻呢 「Monotype Corsiva」 ??   (Just English)
Thanks~^^

引用:
原帖由 Younker_Tiffany 於 2006-10-22 04:56 PM 發表
咁呢隻呢 「Monotype Corsiva」 ??   (Just English)
Thanks~^^
有-333333-”請等等~~製作中

引用:
原帖由 Younker_Tiffany 於 2006-10-22 04:10 PM 發表
HI, *怡* ~~

我想整呢 3 個  ( 要分開的 )   :       玲玲   ...

有咩問題請回覆*希望可以幫到你

你整得好靚呀 (特別係「玲玲」~~~~~ 好鐘意 >w< ~~~
Thank you very much~!!!
十卜十卜

引用:
原帖由 Younker_Tiffany 於 2006-10-22 05:31 PM 發表
你整得好靚呀 (特別係「玲玲」~~~~~ 好鐘意 >w< ~~~
Thank you very much~!!!
十卜十卜
唔洗^^幫到你就得啦!!多多支持我哦><

Hi, *怡*~~~
我真係好鍾意你整的「玲玲」,好靚!!! >w<
而且整得好快~!!!  (有效率)

再一次感謝你!!     /(_ _)\  

加油~! 支持你 ga~~~

oh...so nice!thank you for share!

嘩~有我個名名呀~><"
我搵到啦~^.^

可唔可以幫我整
Janet ^0^  winnie the pooh

可唔可以幫我整
michelle

李宇春最新專輯-少年中國!
少年中國,前途似海,我智國智,我強國強
引用:
原帖由 wnnie1994115 於 2006-10-24 10:41 PM 發表
可唔可以幫我整
Janet ^0^  winnie the pooh

如果問題請回覆*希望可以幫到你

引用:
原帖由 michelle_lovecc 於 2006-10-24 10:48 PM 發表
可唔可以幫我整
michelle

如有問題請回覆*希望可以幫到你

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]