• 瀏覽: 36,514
  • 回覆: 195
引用:
如果問題請回覆*希望可以幫到你
thank you

熱賣及精選
叫人整好似唔知點咁..
想自己識LO...
教下我地得唔得呀??

怡~~
又係我!!^^
可以幫我再整過閃字嗎??
我想整呢個

「生病的時候,有人徹夜照料,是很幸福的感覺。被愛的女孩,都是幸福的女孩,就連生病都是一種幸福。」

其他你話事,只要靚靚的~~ (不要粉紅色)
如果可以加些靚靚的圖 or 符號~
Thanks~~~ >W<

引用:
原帖由 xavier_716 於 2006-10-28 07:07 AM 發表
叫人整好似唔知點咁..
想自己識LO...
教下我地得唔得呀??
其實應該已經有好多教學架喇..而且我都唔識整你搵下置頂果d啦!!應該有-3-

♥就像聽見愛情 永恆的嘲笑聲
引用:
原帖由 Younker_Tiffany 於 2006-10-28 11:56 AM 發表
怡~~
又係我!!^^
可以幫我再整過閃字嗎??
我想整呢個

「生病的時候,有人徹夜照料,是很幸福的感覺。被愛的女孩,都是幸福的女孩,就連生病都是一種幸福。」

其他你話事,只要靚靚的~~ (不要粉紅色 ...

sorsor..我整得唔靚閃字太難整唔好意思呀..
不過你想我改的話我都一樣可以幫你嫁
sorsorsor也

希望大家多d黎搵我幫手=3=""我會盡我所能幫你地嫁!!

Thank you........

bb8k
引用:
原帖由 bb8k 於 2006-10-29 10:42 PM 發表
Thank you........
最緊好幫到你地

可以幫我整過"豬朋久友"嗎
最好加個豬仔上去.....大些都無問題的.,
什麼款都無咪所謂的..謝

引用:
原帖由 phoebeblack615 於 2006-10-30 01:40 PM 發表
可以幫我整過"豬朋久友"嗎
最好加個豬仔上去.....大些都無問題的.,
什麼款都無咪所謂的..謝

sor==第一次整呢d..我自己作出黎=3="如果你想要我幫你整過..希望可以幫到你la

thank you~~怡...妳的效率好快呢.....但可以整大些嗎.因我想放在xanga.謝
想貪心幫我整多個 "phoebe" 靚就得了~~信妳呢

引用:
原帖由 phoebeblack615 於 2006-10-31 11:17 PM 發表
thank you~~怡...妳的效率好快呢.....但可以整大些嗎.因我想放在xanga.謝
想貪心幫我整多個 "phoebe" 靚就得了~~信妳呢
唔好意思呀...我今日唔得閒幫你整=3="聽日整番個靚靚既比你補數啊

good. .. thank u very much!

可以幫我做兩個名嗎?
一個是  Kim
一個是 Keem
兩個都有要皇冠的 哦~ thank u~

Thank you, 呀怡! >w<

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]