• 瀏覽: 36,517
  • 回覆: 195
效果好!但是D名少D

熱賣及精選
引用:
原帖由 kiki0524 於 2006-11-8 08:23 PM 發表
你整得好靚呀
可唔可以幫我整""miki"" ge閃字...thz...咩樣都冇所謂^^

唔知岩唔岩你心水呢唔鐘意我可以幫你整過嫁/\/\希望可以幫到你啦

♥就像聽見愛情 永恆的嘲笑聲
引用:
原帖由 mememy 於 2006-11-10 10:58 PM 發表
效果好!但是D名少D
如果想我整的話你可以講低哦/\/\

Can you help to make
Tina

Apple
藍色啊唔該

因祢是我主,我避難所,我盾牌和詩歌~!最愛vIOLIn~!
引用:
原帖由 wongfeio 於 2006-11-11 09:13 PM 發表
Can you help to make
Tina

Hope I can help you/\/\有咩問題我可以幫你改嫁講低就得嫁喇

引用:
原帖由 princess616 於 2006-11-12 06:57 PM 發表
可唔可以幫我整一個
PRINCESS的英文字呀~
我想要粉色為主的..
唔該哂你呀

唔知你想要粉紅,粉藍定粉紫..所以每樣整左一個希望啱你心水啦

引用:
原帖由 蘊兒 於 2006-11-12 08:22 PM 發表
Apple
藍色啊唔該

希望你鐘意la/\/\"如果有咩問題請講低

Can you help me to make
Tina(Blue)
Teresa
Philip
Cherry
Winnie
Phoebe
Gladys

Thank you ^.^
I know there are so many , but plz help me

help me do---my name is   ------tong------     or    -------jack------     or  -------kar---

ZOEY可以嗎thank you

南無本師釋迦牟尼佛
你好丫怡
   見到你整d閃字,真的好靚 請幫我整 ”寧靜心海” thx~~
        要粉深藍色 不知可否呢?萬分感謝

引用:
原帖由 wongfeio 於 2006-11-13 07:54 PM 發表
Can you help me to make
Tina(Blue)
Teresa
Philip
Cherry
Winnie
Phoebe
Gladys

Thank you ^.^
I know there are so many , but plz help me

好多呀= ="希望你下次想整ge時候唔好一次過比咁多我要整好耐嫁不過希望你鐘意!如有問題請回覆

引用:
原帖由 tongjackkar 於 2006-11-13 09:59 PM 發表
help me do---my name is   ------tong------     or    -------jack------     or  -------kar---

thank you如有問題講低喎/\/\

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]