• 瀏覽: 99,840
  • 回覆: 848
  • 追帖: 58
引用:
原帖由 mikasa 於 2015-12-29 01:48 AM 發表

好彩已去過,否則可能同混浴孖寶一陣浸

去過可以再去

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
多謝遊記分享

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 justjack 於 2015-12-29 02:49 AM 發表

係?我有印象樓主係師兄喎,唔通我記錯?

睇錯,原來只係在混浴場見女士,以為女湯
"當日所見有部分年輕女士係一絲不掛就咁響混浴浸"

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由  於 2015-12-29 01:31 AM 發表

Thank for sharing

引用:
原帖由  於 2015-12-29 06:36 AM 發表

多謝分享
引用:
原帖由  於 2015-12-29 07:31 AM 發表

十卜混浴
引用:
原帖由  於 2015-12-29 10:48 AM 發表

多謝遊記分享
多謝支持!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 au264 於 2015-12-29 12:02 AM 發表

好詳盡介紹,最緊要係混浴

去幾個大路混浴,大部分都係男士為主。
呢個先似番真正混浴。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mikasa 於 2015-12-29 01:57 AM 發表

我上次住東館幾新淨,雖然一人plan一泊二食最平都接近兩萬,不過9月有coupon搶可訂10月,訂二萬以上減一萬,所以實則萬鬆d都可接受,加上夕食懷石料理比預期中好食,露天温泉又超正,仲有秋天紅葉靚景,所以我 ...
東館好似有翻新過,應該好好多。
呢間萬鬆就合理,設施都係比較舊,係要景觀同溫泉。加埋用coupon食餐好當然正。

万座王子只係講左一半,跟住繼續未完部分~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 au264 於 2015-12-29 10:14 AM 發表

去過可以再去

我都想再去

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由  於 2015-12-29 11:28 AM 發表

睇錯,原來只係在混浴場見女士,以為女湯
"當日所見有部分年輕女士係一絲不掛就咁響混浴浸"
咁都攪錯,罰你要同混浴孖寶加埋我去再浸過

回覆 引用 TOP

支持

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 auwai793 於 2015-12-29 12:18 PM 發表

咁都攪錯,罰你要同混浴孖寶加埋我去再浸過
佢地 ...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 auwai793 於 2015-12-29 12:12 PM 發表

東館好似有翻新過,應該好好多。
呢間萬鬆就合理,設施都係比較舊,係要景觀同溫泉。加埋用coupon食餐好當然正。

万座王子只係講左一半,跟住繼續未完部分~
C兄有冇過埋高原溫泉浸混浴? 我去過,不過太多人影唔到相,但網上就有張相參巧:

附件

7.jpg(59.92 KB)

2015-12-29 12:27 PM

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mikasa 於 2015-12-29 12:27 PM 發表

C兄有冇過埋高原溫泉浸混浴? 我去過,不過太多人影唔到相,但網上就有張相參巧:
最後因為時間問題無去万座高原個邊。

去万座有比較幾間酒店,万座高原溫泉因為地勢問題係對住近山景,無万座王子景觀咁開揚。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 auwai793 於 2015-12-29 01:45 PM 發表

最後因為時間問題無去万座高原個邊。

去万座有比較幾間酒店,万座高原溫泉因為地勢問題係對住近山景,無万座王子景觀咁開揚。
係,只對山景,阿水哥仲話嗰度有野,但住王子有免費室桃去高原溫泉浸,所以我又去見識下。

回覆 引用 TOP

去到混浴真係要立正向女仕行升旗禮

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 auwai793 於 2015-12-29 11:59 AM 發表

去幾個大路混浴,大部分都係男士為主。
呢個先似番真正混浴。
一定記住

道德經
第八章
上善若水。水善利萬物而不爭﹐處眾人之所惡﹐故幾於道。
居善地﹐心善淵﹐與善仁﹐言善信﹐政善治﹐事善能﹐動善時。夫唯不爭﹐故無尤。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]