• 瀏覽: 140,239
  • 回覆: 239
  • 追帖: 10
好值錢

熱賣及精選
十個讚!!!!!!!!!!  要登陸來支持你大哥,D波衫重要好好 condition.... 點保護呢??  好野!!!

佩服到五體投地,多謝分享。

謹此向師兄既收藏珍品致敬!!!!!!

TOPPER 巴西同三角雞阿根廷真係經典到無倫......
德國自從轉左紅或紅黑作客衫總係覺得唔多順眼, 格格不入, 反而九零年世界盃著作客衫對英格蘭件漸變綠, 與八八歐國盃荷蘭件漸變橙跟蘇聯同款既漸變紅都好搶, 亦算係經典之一
意粉識揀就一定係 94 DIADORA B10 果件.............

引用:
原帖由 paku 於 2016-1-2 09:58 AM 發表

80 年代波衫鋪真係比較難搵....
要搵波衫只有去興發...同幾間旺角運動鋪,記得以前啲鋪頭大部分都係得 Adidas 同 Umbro, 正版波衫只有曼聯, 利物浦, 阿仙奴, 英格蘭, 西德, (後期有AC米蘭, 熱刺)...要買其他球 ...
係呀, 果個年代部份體育鋪頭只係渣流灘, 賣泰製 GRANDSPORT 果D
古靈精怪既就好多!

引用:
原帖由 小白臉丹尼 於 2016-1-2 04:40 PM 發表

係呀, 果個年代部份體育鋪頭只係渣流灘, 賣泰製 GRANDSPORT 果D
古靈精怪既就好多!
反宜依D係我等窮學生恩物

以前D波衫仲靚過而家果D

引用:
原帖由 bbc369 於 2016-1-2 06:24 PM 發表

小弟都買過唔少。。。。

引用:
原帖由 brian1128 於 2016-1-2 06:29 PM 發表

以前D波衫仲靚過而家果D
一啲啲啦。。。有出過迷彩作客衫嘅好幾隊都幾型,不過出過既球隊唔多,物以罕為貴

引用:
原帖由 小白臉丹尼 於 2016-1-2 04:40 PM 發表

古靈精怪既就好多!
我記得當年泰版波衫仲有 Inguess, joelouis.... 哈哈

F1 車模部落
http://hk.myblog.yahoo.com/iptings111
引用:
原帖由 paku 於 2016-1-2 06:42 PM 發表

我記得當年泰版波衫仲有 Inguess, joelouis.... 哈哈
嘩,呢啲粗製濫造,套用阿叔當年術語,直頭就係「監粗哩牙」,好樣衰下,係得 grandsport 著得下架咋。。。。。

引用:
原帖由 bbc369 於 2016-1-2 06:24 PM 發表

果個年代泰版波衫 60 - 70 蚊, 學生恩物既 ~

F1 車模部落
http://hk.myblog.yahoo.com/iptings111
引用:
原帖由 paku 於 2016-1-2 06:59 PM 發表

果個年代泰版波衫只賣 60 - 70 蚊, 咁又真係學生恩物既 ~
我買時要一舊。。。。。當時買過些路迪同86丹麥紅衫

引用:
原帖由 小白臉丹尼 於 2016-1-2 06:57 PM 發表

嘩,呢啲粗製濫造,套用阿叔當年術語,直頭就係「監粗哩牙」,好樣衰下,係得 grandsport 著得下架咋。。。。。
Inguess 可以...

Joelouis ...

F1 車模部落
引用:
原帖由 paku 於 2016-1-2 07:07 PM 發表

Inguess 都還可以...

Joelouis 又真係差少少...
joelouis 水準直迫今日東門貨色。。。。

閣下果然有研究。。。。。orz

伸延閱讀
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]