• 瀏覽: 453,132
  • 回覆: 2,161
  • 追帖: 223
COMFORT啱啱住過, 房有加濕器都偏焗

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
Sutton 同the b 焗唔焗呀?
Comfort 我可以放棄

回覆 引用 TOP

是的,因比route inn平。我都喜歡住博多口,搭巴士很方便。

回覆 引用 TOP

有冇師兄試過呢間烧肉,在九州好多分店,吾知得吾得!

附件

scaledBitmap14529530851490.jpg(32.02 KB)

2016-1-16 10:04 PM

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ppooiiu 於 2016-1-16 08:58 PM 發表

Sutton 同the b 焗唔焗呀?
Comfort 我可以放棄

Comfort 樂天網訂9200円一晚twin room包埋早餐好吸引啊

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fatywai 於 16-1-2016 15:20 發表
係咪嘈雜啲?
Clio Court 一出地鐵筑紫口一分鐘就到

位置係超方便  ……

酒店地下兩邊係機舖 、好嘈 、

勁重煙味 ……

酒店 lobby 喺三樓 、

地下電梯可直上酒店各樓層  、

無掩雞籠 、感覺不甚安全  ……

地鐵口聚集太多人 、

十一時多都一樣 ……

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ppooiiu 於 16-1-2016 20:58 發表
Sutton 同the b 焗唔焗呀?Comfort 我可以放棄
Sutton 住過 ……

比較遠 、酒店附近無嘢行 、

吸煙樓層煙味四圍走 ……

回覆 引用 TOP

如果要焗住訓成晚
幾平我都唔去

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ppooiiu 於 16-1-2016 23:41 發表
如果要焗住訓成晚幾平我都唔去
上次住 clio court 、

隔離房個香港男人真係嘈晒話要開門

…………

回覆 引用 TOP

我上個月住咗3日博多都酒店,貪佢平,果陣樂天做特價6600-7000yen/晚,其實以咁既價錢來講都好ok既,好方便,過對面就係JR,又有Yodobashi. 係房間內籠&d牆比較殘舊,同埋係用門匙,唔係用卡,仲有就係酒店入口要行幾級樓梯再搭扶手電梯上一層先到。我住禁煙房,頭尾住咗2種房型,都聞不到煙味。

[ 本帖最後由 long1130 於 2016-1-17 12:02 AM 使用http://i.discuss.com.hk/d/images/r10/iphoneD.jpg 編輯 ]

回覆 引用 TOP

Clio court 都焗呀?

回覆 引用 TOP

去到九洲要食焼肉當然去季樂
引用:
原帖由 sony99hk 於 2016-1-16 10:04 PM 發表

有冇師兄試過呢間烧肉,在九州好多分店,吾知得吾得!

回覆 引用 TOP

我去福岡二次都往JR九州花博,方便房又唔细價錢就萬一円雙床間。我下星期1又會去九洲。

回覆 引用 TOP

咁博多三間Green Hotel 大家又有咩comment 呢?

回覆 引用 TOP

我4/4去唔知到時仲有冇櫻花睇

我說我傻 傻在愛上 沒有感情的分身
你說你傻 傻在愛她 就固執的奮不顧身
我們都傻 傻在寧願被犧牲也不願放棄天真
還在期待會有奇蹟出現......................

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]