列印

[路線討論] 寒冬下的51号線,有否特別安排

寒冬下的51号線,有否特別安排 E-mail 此主題給朋友

有無停駛

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
點會停駛?喺車軚度加返條雪鏈咪可以放心行走囉

回覆 引用 TOP

仲停駛,山上有好多人等走?

站頭證實51已加班。有電牌寫住53/54既車行51

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 typhoon_york 於 2016-1-24 03:53 PM 發表
仲停駛,山上有好多人等走?

站頭證實51已加班。有電牌寫住53/54既車行51
睇返數字網,53/54的車應該剩係得PZ 501可以行51。

U廠得54 PU4458, PZ 501兩部車可以行51。

53所有掛牌車不能行走51。

回覆 引用 TOP

出動晒全部有手動減速器嘅aau夠唔夠用㗎

城巴主義好
最愛饒慧珊
最愛ZF Citylight 巴士,不論任何車型或長度
載通嘅態度同食神嘅唐朝飲食無分別

你搭過上繁機場開出頂閘嘅E線未?我搭過,我真係搭過!A33全日後縮減班次嘅E33係全機場唯一一條上繁機場開出會頂閘嘅E線!唔信自已試!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 david1989 於 2016-1-24 04:06 PM 發表 睇返數字網,53/54的車應該剩係得PZ 501可以行51。U廠得54 PU4458, PZ 501兩部車可以行51。53所有掛牌車不能行走51。
dont fake people
have tried px5111,pw4271@51 before

如何拍攝翻新中的LRT???
先乘輕鐵到輕鐵車廠站,下車後上天橋,進入新屯門中心商埸。然後穿過商場,靠北走,進入停車場,選擇合適的樓層,就可近距離拍攝車廠了。/
支那車@284被河蟹 笑料
引用:
原帖由 e700 於 2016-1-24 04:22 PM 發表 dont fake peoplehave tried px5111,pw4271@51 before
aau without手動減速器?

城巴主義好
最愛饒慧珊

你搭過上繁機場開出頂閘嘅E線未?我搭過,我真係搭過!A33全日後縮減班次嘅E33係全機場唯一一條上繁機場開出會頂閘嘅E線!唔信自已試!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 檸檬奶 於 2016-1-24 04:33 PM 發表 aau without手動減速器?
有冇我就吾知
我搭過咁解
511111111坐過3次行51
4271印象仲深,N波落山(N>D(2))
我係50D個帖子提過,因佢壞—波,平路起步上二波要8秒

先乘輕鐵到輕鐵車廠站,下車後上天橋,進入新屯門中心商埸。然後穿過商場,靠北走,進入停車場,選擇合適的樓層,就可近距離拍攝車廠了。/
有冇有心人揸部M仔上去挑下機

引用:
原帖由 david1989 於 2016-1-24 04:06 PM 發表

睇返數字網,53/54的車應該剩係得PZ 501可以行51。

U廠得54 PU4458, PZ 501兩部車可以行51。

53所有掛牌車不能行走51。
無手動減速既AAU已經行過唔少次51,現代波箱已經足夠應付

回覆 引用 TOP

花花花花花滿地奇樹滿林
花花花花花多眼亂難評分
回頭只怕兜兜轉太耐
沒有採就已黃昏

---------------------------------------------------
FafaLala when die?!
引用:
原帖由 e700 於 2016-1-24 05:41 PM 發表 有冇有心人揸部M仔上去挑下機
揸部ads囉
以前好似用過

城巴主義好
最愛饒慧珊

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 檸檬奶 於 2016-1-24 06:06 PM 發表 揸部ads囉以前好似用過
講起ADS,今日会吾會出現ADS行53呢

35 123
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]