• 瀏覽: 9,500
  • 回覆: 17
  • 追帖: 1
熱賣及精選
得一至兩個主持算係講野有啲條理, 其餘都係應聲蟲或者佈景板而己

回覆 引用 TOP

呢個組織氣勢已大不如前

係咪等摺

回覆 引用 TOP

佢地講來講去都係果啲野, 無新論述

回覆 引用 TOP

為反而反
豬先支持佢地

回覆 引用 TOP

我支持熱血公民!成功之前,我們絕對不要放棄夢想!

附件

12647093_1040668342662999_3897873423479898774_n.png(512.53 KB)

2016-2-2 12:53 AM

回覆 引用 TOP

要睇王晶既一樣照睇,冇影響。

回覆 引用 TOP

熱血公民做得好,香港就係需要建國軍!

附件

12662634_1042581099138390_4309629308887530310_n.png(592.28 KB)

2016-2-4 06:26 PM

回覆 引用 TOP

原來少年軍唔係學揸槍,係學辯才同埋論述能力。本來秀才造反,都三年不成,宜家培養咁多出黎,睇黎熱血除左廢噏,唔知仲做得啲咩出黎

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 HDTV1080i 於 2016-2-1 12:52 AM 發表

我支持熱血公民!成功之前,我們絕對不要放棄夢想!
懦夫達呢段説話只要智力正常都聽得出係一班無L用既懦夫係到得把口,然後自欺欺人以為自己好勁,真係阿Q精神,啱哂俾d廢青打飛機,難怪有廢青支持。

回覆 引用 TOP

新年

流流,祝黄毓民:

眼疾變盲

喉癌病發

年年白頭送黑頭

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 HDTV1080i 於 2016-2-4 06:26 PM 發表

熱血公民做得好,香港就係需要建國軍!
你有冇出一分力?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 qazqwer 於 2016-2-8 11:35 AM 發表
新年流流,祝黄毓民:眼疾變盲喉癌病發年年白頭送黑頭
雖然黑心,但好正!

回覆 引用 TOP

比黑社會仲要恐怖

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]