• 瀏覽: 114,933
  • 回覆: 1,505
  • 追帖: 31

回覆 引用 TOP

霸頭位先~~~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 pianoonaip 於 2016-2-24 05:57 PM 發表

霸頭位先~~~
醒目, 叻仔,
大家繼續努力, 最緊要係有恆心

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 生力嘉 於 2016-2-24 06:00 PM 發表

醒目, 叻仔,
大家繼續努力, 最緊要係有恆心
大家互相鼓勵

回覆 引用 TOP

支持

回覆 引用 TOP

呢個主題我由第一帖開始追,一直支持

回覆 引用 TOP

支持,學左五個月既新手報到

回覆 引用 TOP

你地學左幾耐先開始用sonatina

回覆 引用 TOP

原來又開左個新, 唔知十年後當呢度D 師兄姐們一個二個考到演奏後, 會係開到第幾版呢

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wingshing168 於 2016-2-25 12:12 AM 發表

原來又開左個新, 唔知十年後當呢度D 師兄姐們一個二個考到演奏後, 會係開到第幾版呢
唔使等十年啦。。。而家都已經有一個二個考到了

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 pianoonaip 於 2016-2-24 11:51 PM 發表

你地學左幾耐先開始用sonatina

我學左三個月左右後學左幾首簡單嘅!睇黎唔少彈琴嘅人都鐘意彈sonatina 想買sonatina album鑽研下,不過我只跟老師學左幾個月,聽人講果本好似五級用? 我基礎果d應未夠彈倒。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wingshing168 於 2016-2-25 12:12 AM 發表

我宜家先起步無耐 ,暫時唔諗住考試,但希望我能堅持爬到去八級,唔知要幾耐呢

回覆 引用 TOP

好想學  儲緊錢

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 dddung 於 2016-2-25 12:58 AM 發表

我學左三個月左右後學左幾首簡單嘅!睇黎唔少彈琴嘅人都鐘意彈sonatina 想買sonatina album鑽研下,不過我只跟老師學左幾個月,聽人講果本好似五級用? 我基礎果d應未夠彈倒。
入門級op36 no1同3都唔算太難

回覆 引用 TOP

引用:

十年後考到演奏唔太難,十年後仲係呢個版出現先至難

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]