註冊 登入

[其他] 兌換日圓專區 6

本主題由 superLOO 於 2019-6-27 10:13 AM 提升
我五月中去,到時先換定而家換定啲先。。。

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 joeccworld 於 2016-4-8 11:17 AM 發表

要換啦!
只會一路升....

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 joeccworld 於 2016-4-8 11:17 AM 發表

要換啦!
只會一路升....

回覆 引用 TOP

師兄我都係5月中去 我念住而家7.1唱住一半先 到5月頭再唱埋個一半佢
引用:

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hpi1940 於 2016-4-8 11:08 發表

我8月去睇定d先,不過怕6月份英國公投,日元又做避險角色,
10月去慢慢等

回覆 引用 TOP

6月去唱唔唱好?

回覆 引用 TOP

6.3换左二十萬!
後悔唔换多D.

回覆 引用 TOP

5月中出發 仲未唱錢 呢幾日升幅咁大 大家覺得會日日升 定升到1定價位 到5月中會回落番?

回覆 引用 TOP

應該唔會點落架喇
快d唱啦
我5月中去 前幾日7.13唱左佢算
唔係唱太多既話其實唔爭得遠
盞愈等升得升高

回覆 引用 TOP

回覆 #53: 兌換日圓專區 6

會回落等下

回覆 引用 TOP

回覆 #46: 兌換日圓專區 6

等下先,一定會回落

回覆 引用 TOP

【遊日變貴】日圓再升穿7.2! 買迪士尼飛俾多74蚊                                                                                                                   日圓上星期不斷坐火箭,準備遊日的港人心都碎了,只想大叫一句:「升勢何時了」!日圓今早繼續強勢,每百日圓兌港股再上試7.2水平,今早最高曾見7.2062,再創出17個月新高,現報7.1988。美元兌日圓高見107水平,低見107.63,現報107.8。
遊日洗費當然跟隨上升,若以兌1萬日圓計算,去年只需620港紙,今日已經需要720港紙,足足要俾多100蚊港紙!以東京迪士尼樂園一日門票7400日圓計算,上年日圓兌港元6.2,每名大人去迪士尼只需459元,以今日滙率計算,已經升至533元!以一家四口、兩小兩大計算,未計行程其他車船、酒店、食飯等洗費,已經要俾多260元。日圓兌美元上星期由美元兌日圓111水平,不繼連升至107一年半新高,上星期累升超過3%,創今年2月以來最大的升幅。日本央行前貨幣政策委員會委員白井早由里稱,進一步調低負利率的空間極小。另外,日本央行行長黑田東彥今日下午將發表講話。

回覆 引用 TOP

GOGOGO !!! 目標係半年內上到8蚊 !   一年後去返 9蚊

一齊打氣

回覆 引用 TOP

真係升到痴咗線
之前6.45唱咗d, 5月頭去, 我到最後一刻先至唱多少少
最搞笑阿媽話匯率貴咗最多買少d/唔買野 我唔會信佢

回覆 引用 TOP

今日唱算

回覆 引用 TOP

主題標籤 #香港
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。