註冊 登入



打印

中降經歷分享

中降經歷分享 E-mail 此主題給朋友

[隱藏]
話說幾年前,我知道有個中女鐘意我,但我一直有少少看不起這個中女,或者我說話上真係得罪過佢,覺得佢又老又有公主病,佢間中都送d小食俾我,可惜我無乜防範照食......開始時,我只係因為佢失眠,後來突然好想見到佢,覺得佢好完美,認為不能沒有佢,我性情大變,說出不是自己說的話,甚至為佢喊左好多次(本身好少喊),連我太太都知。我同個中女只係有攬過,無正式發展,主要用短訊溝通。

在我性情大變兩個月之後,有日太太回家開門時見有個灰影衝出大門,太太試過一隻腳踏出窗外(好彩佢及時醒一醒),太太睡覺時見到好多人頭想同佢說話,之後連我都聽到一d古怪的談話聲,發夢時經常同個中女或其他女人攬攬鍚錫......有個師父卜卦,卦象顯示係一支箭,師父話我中左d野,但不算強,話只要意志堅定,唔再接觸個中女就會無事。其實個中女好厲害,差不多同時間,都有另一個原本基嘅男同事都為佢性情大變。

有樣野好怪,個中女好抗拒其他人知佢的出生日期和居住地點。當時,個中女同我講過:「你而家係好鐘意我,但我知將來有一日,你一定好憎我,好唔想見到我」、「你唔好再鐘意我,我有個秘密,如果你知道,一定接受唔到」

中招大約一年左右,已經無再想起個中女,但健康轉差,家中仍有d聲,睡覺時覺得間屋好似好嘈咁,到最近,去找另一個師父,話我現在無中降,不過時運唔好,撞左d陰野,師父幫我搞左之後,的確好左好多,但健康仍未完全恢復。

我想講,情降會對中降者的陽氣造成傷害,原本不易招陰的身體會變成容易招陰,真係愛就不要落降。但而家有d女人,可能以前受過某些傷害,落降的目的可能只係為左收多隻兵,要令個個男人都認同自己,甚至只係一時之氣要你喜歡佢。

[ 本帖最後由 102075 於 2016-4-1 05:23 PM 編輯 ]



回覆 引用 TOP

熱賣及精選
情降你以為想落就能咁容易隨便落?



回覆 引用 TOP

家陣的人好得意架,男女都好……喟,佢好似唔多Like我喎 有咩計??
落佢降咯,手快有手慢無,唔系比人得手先咪 on9,呢的真系新世代!



天下風雲出我輩……一入江湖歲月催………………

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 我是殺破狼 於 2016-3-31 02:10 PM 發表

家陣的人好得意架,男女都好……喟,佢好似唔多Like我喎 有咩計??
落佢降咯,手快有手慢無,唔系比人得手先咪 on9,呢的真系新世代!
同感,笑左



回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]


重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。


Copyright©2003- Discuss.com.hk Limited. All Rights Reserved.
版權所有,不得轉載。