註冊 登入

不如老蕭自己親自落場去選

不如老蕭自己親自落場去選 E-mail 此主題給朋友

反正佢之前都試過。錢對佢嚟講唔係問題。好過成日縮喺謎米指點江山。

編輯
]

"SYLLABUS無,考試唔考,問黎做乜?識左都搵唔食啦!"你就係呢種人!

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 singleman2006 於 2016-4-2 12:04 PM 發表

反正佢之前都試過。錢對佢嚟講唔係問題。好過成日縮喺謎米指點江山。
吓!到時冷清清得幾千票好無面,瘀到死個日嗰喎!

回覆 引用 TOP

燒山選過啦,輸到仆街收場

回覆 引用 TOP

佢話星期一有要事公佈,我估:1.真係選。2.執迷米

回覆 引用 TOP

吾知十九才子會唔會狙擊腦燒

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 parsec 於 2016-4-3 05:00 AM 發表

吾知十九才子會唔會狙擊腦燒
濕狗可能出黎選埋一份.....

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 nillnill 於 2016-4-2 11:43 PM 發表

Most likely #2

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 nillnill 於 2016-4-2 23:43 發表
身體有事?宣佈接班人?

編輯
]

"SYLLABUS無,考試唔考,問黎做乜?識左都搵唔食啦!"你就係呢種人!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 呂良偉 於 2016-4-2 22:22 發表

燒山選過啦,輸到仆街收場
應該都有200票嘅😏

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 singleman2006 於 2016-4-2 12:04 發表

損乜嘢啫?損手指呀?

選舉論壇咪又俾人當眾篤拍咸片😒

回覆 引用 TOP

仲有開藥房。

回覆 引用 TOP

再唔係,如果人力支持快必參選,老蕭又參選,出戰同一選區,界快必票。老蕭唔做節目專心參選。

回覆 引用 TOP

咸片燒咪又係中共一員

回覆 引用 TOP

腦燒出嚟選,選邊區?
度度都有襯家包圍佢。
佢又冇做地區(141、袁等人亦將死喺呢點),唔通人民超市算地區嗎?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 pukguyhkgovt 於 2016-4-18 13:14 發表
腦燒出嚟選,選邊區?度度都有襯家包圍佢。佢又冇做地區(141、袁等人亦將死喺呢點),唔通人民超市算地區嗎?
老蕭呢啲重量級人物梗係狙擊黃毓民,唔通同快必界票咩?

回覆 引用 TOP

18 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。