• 瀏覽: 3,369
  • 回覆: 17
星期一,二,四,五
1700至2000會同李慧玲在d100 pbs台做自由phone

有興趣可以上網或手機上d100.net或者d100 app免費收聽。

至於北上頻道果邊我就唔清楚啦

以上分析純粹本人斷估
並沒有任何理性或非理性根據
請勿隨意跟隨或參考
投資或投機可升可跌,可導致虧損或盈利
投資或投機前可參考所謂專家意見
專家對各下的投資盈虧並沒有任何責任
如有需要,可高聲呼叫『唔好』向大戶救助

回覆 引用 TOP

有無咩apps手機下載黎聽?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hkis167 於 2016-5-20 08:15 PM 發表

有無咩apps手機下載黎聽?
D100 app
Live 免費,下載要收錢

以上分析純粹本人斷估
並沒有任何理性或非理性根據
請勿隨意跟隨或參考
投資或投機可升可跌,可導致虧損或盈利
投資或投機前可參考所謂專家意見
專家對各下的投資盈虧並沒有任何責任
如有需要,可高聲呼叫『唔好』向大戶救助

回覆 引用 TOP

又話返大陸做野o既?

回覆 引用 TOP

佢講文革幾好聽

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 nakamichi 於 2016-5-21 10:02 PM 發表

又話返大陸做野o既?
俾個理由唔做無償義工啫,行公義搵真銀

回覆 引用 TOP

女細老婆老, 當然要lar大班春袋

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 oscar_manutd 於 2016-5-25 12:43 AM 發表

俾個理由唔做無償義工啫,行公義搵真銀

嘩頂佢,真係做緊D100,有無交代過?大陸比人炒?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 nakamichi 於 2016-5-26 06:50 PM 發表

嘩頂佢,真係做緊D100,有無交代過?大陸比人炒?
主要同李慧玲拍檔

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 oscar_manutd 於 2016-5-26 07:06 PM 發表

主要同李慧玲拍檔
佢有無交代過當初又話唔做北上,又話唔做D100,因為上大陸做野.....一個屈尾拾.......

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 nakamichi 於 2016-5-26 07:33 PM 發表

佢有無交代過當初又話唔做北上,又話唔做D100,因為上大陸做野.....一個屈尾拾.......

可能人地係內陸、東南亞等地用skype做節目,得D100負擔到昂貴既海外寬頻費用呢.....

又或俾ragafinance既貼士害到要跑山,要做多兩集自由phone幫補下,絕對唔係為份糧撇甩兄弟既

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 oscar_manutd 於 2016-5-26 08:26 PM 發表

可能人地係內陸、東南亞等地用skype做節目,得D100負擔到昂貴既海外寬頻費用呢.....

又或俾ragafinance既貼士害到要跑山,要做多兩集自由phone幫補下,絕對唔係為份糧撇甩兄弟既
一個禮拜抽半日做北上會無時間?踩入半主流要割蓆.............

回覆 引用 TOP

唔係做緊北上頻道咩?

願諒我當天不懂得珍惜,只知任性。

回覆 引用 TOP

吊民牛又去左邊

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]