• 瀏覽: 3,928
  • 回覆: 27
而家做到第2季1半

但哩個版好似冇人討論咁

有冇人有追呀?

回覆 引用 TOP

淨係睇左s1

s2好睇嗎?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 水留情 於 2016-7-7 07:38 PM 發表

淨係睇左s1

s2好睇嗎?
我覺得ok呀

所以好想搵人討論wwww

回覆 引用 TOP

TV Fanatic認為第2季第6集《奪命狂呼》(Scream) 一般,不太明白Noah的選擇,不過Audrey與Noah於遊藝會的一幕不錯,警察處理案件的經過安排亦不太理想!
http://ustvmania.blogspot.hk/2014/08/scream.html

回覆 引用 TOP

兩季都有追,覺得幾好睇

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 suki813 於 2016-7-7 07:52 PM 發表

我覺得ok呀

所以好想搵人討論wwww
有追呀,想討論邊方面?如果講角色我最中意NOAH,夠FUNNY,陽光少年,唔似其他角色死氣沉沉

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 真夜.修羅 於 2016-7-8 04:00 PM 發表

有追呀,想討論邊方面?如果講角色我最中意NOAH,夠FUNNY,陽光少年,唔似其他角色死氣沉沉
我都中意佢

而家個劇情講到好似係個女主角自己妄想被害/佢係凶手咁
但應該唔會係佢掛...
同埋今集我覺得佢男友都有d可疑咁....之前睇到話今集個殺人動機係源於上季...會唔會係幫佢老豆報仇呢...

同埋始終唔明點解Audrey上集係幫兇.....自己女友都任佢比人殺?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 儀婆 於 2016-7-8 03:20 PM 發表

兩季都有追,覺得幾好睇
電影版4集我都有追

回覆 引用 TOP

睇咗少少棄劇, 所以無理season 2

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 suki813 於 2016-7-8 07:35 PM 發表

我都中意佢

而家個劇情講到好似係個女主角自己妄想被害/佢係凶手咁
但應該唔會係佢掛...
同埋今集我覺得佢男友都有d可疑咁....之前睇到話今集個殺人動機係源於上季...會唔會係幫佢老豆報仇呢...

同 ...
佢今集講左個女BLOGGER呃佢話D人唔係佢殺,成為幫凶應該係指個凶手係因佢而黎呢個TOWN同埋佢隱瞞左個凶手身份,所以佢覺得自己有責任而唔係幫手殺人......
如果真係被害妄想同精神分裂咁5人組個個都有機係凶手反而AUDERY嫌疑變左最細如果係男友的話個新警長同佢親戚都好危,一個口臭一個搶女友
凶手關鍵在於女主小時係個廢倉到底發生咩事,老土D就係凶手同係當年被害人,會唔會女主拋底佢自己一人逃走或佢待遇慘過女主好多等等...... 

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 真夜.修羅 於 2016-7-9 10:14 AM 發表

佢今集講左個女BLOGGER呃佢話D人唔係佢殺,成為幫凶應該係指個凶手係因佢而黎呢個TOWN同埋佢隱瞞左個凶手身份,所以佢覺得自己有責任而唔係幫手殺人......
如果真係被害妄想同精神分裂咁5人組個個都有機係凶手反而 ...
但上季will同Piper比人襲擊個度 個個人又唔係Audrey? 哩度希望佢今季可以解釋返....

昨日唔小心睇到第2季個預告...見到有幾幕又覺得女主角好似又有d可疑咁

回覆 引用 TOP

岩岩睇完第7集...今集節奏有d慢...

睇完哩集開始懷疑個兇手係基爾個表哥定表弟....佢d行為好可疑 有咩理由咁岩搵到間屋又會有2條屍係度...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 suki813 於 2016-7-14 06:57 PM 發表

岩岩睇完第7集...今集節奏有d慢...

睇完哩集開始懷疑個兇手係基爾個表哥定表弟....佢d行為好可疑 有咩理由咁岩搵到間屋又會有2條屍係度...
暫時睇佢似係想溝女ONLY可憐個未死既仲要監生燒死真慘.......

回覆 引用 TOP

唔LIKE 女主角男友, 個樣太老, 反而eli 靚仔, 不過太矮。

回覆 引用 TOP

TV Fanatic認為第2季第8集《奪命狂呼》(Scream) 一般,Audrey可以更快行動,Noah與Zoe是可愛的一對,但最後的安排卻是讓人感到破壞高潮!
http://ustvmania.blogspot.hk/2014/08/scream.html

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]