• 瀏覽: 10,910
  • 回覆: 63
  • 追帖: 7
引用:
原帖由 牛肉湯 於 2016-8-24 01:34 發表

實在太精彩的遊記,睇完令我也回味5年前印度之旅
印度的不可思議係要親身體驗先感受到,實在太多千奇百趣
當年行程:孟買-jodhpur-齋浦爾-阿格拉-恆河-德里
估唔到jodhpur-齋浦爾-阿格拉都同你住同一間酒店
恆河係值得要去的,等睇你下遍恆河遊記

上年去左緬甸都唔錯可以考慮下
(每次都比你住得貴1倍的獨行俠Keith上)
係你,好耐無見了,近來安好?

一個人,可以周圍去。我都好想去緬甸及寮國,可惜大人唔批準,無計。
恆河嗎,都唔知幾時可以去,因為下月準備去加拿大,要駛好多錢,所以呢兩年都唔可以有計劃住。

我都係攞你張酒店卡片去用,先至攞到特價咋,如果無你張片,應該唔成事。呵呵,借光。

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
甘好快又可以睇到你新作了,祝旅途愉快

回覆 引用 TOP

整幾幅緬甸 & 老撾相引下你先

附件

scaledBitmap14721019038220.jpg(25.57 KB)

2016-8-25 01:11 PM

scaledBitmap14721019038221.jpg(14.39 KB)

scaledBitmap14721019038222.jpg(11.99 KB)

scaledBitmap14721019038223.jpg(54.46 KB)

scaledBitmap14721019038224.jpg(35.55 KB)

scaledBitmap14721019038225.jpg(85.03 KB)

scaledBitmap14721019038226.jpg(67.2 KB)

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 牛肉湯 於 2016-8-25 13:11 發表

整幾幅緬甸 & 老撾相引下你先
啲相好靚好毒。
放心,有生之年,我一定有機會去的。  

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]