• 瀏覽: 10,839
  • 回覆: 35
Good on garment Dye Tee 經洗水處理 美國製造 日本設計 5.5oz cotton

附件

goodon2.jpg(65.82 KB)

2016-7-30 04:59 PM

goodon3.jpg(47.63 KB)

goodon4.jpg(59.49 KB)

熱賣及精選
想買好多年...
Henley Tee/ Pocket Tee都想買...但唔知係香港有咩途徑入手

唔講尐料質素,但個cut就怪怪地,收身窄T個膊就做入尐喇......咪先叫精神嗎!!!!!!

大Mic永遠的9歲.....!!!        Cruz仔就9歲....:D

Where can buy?

呢件睇到都感覺熱 冇買既意慾

引用:
原帖由 b16a 於 2016-8-1 12:59 AM 發表

唔講尐料質素,但個cut就怪怪地,收身窄T個膊就做入尐喇......咪先叫精神嗎!!!!!!
唔講都冇為意 個架仔著得怪怪地 因為我自己果件就幾fit. 我172 65kg 個fit同下圖差不多

附件

image.jpeg(89.18 KB)

2016-8-1 11:11 AM

引用:
原帖由 福少爺 於 2016-8-1 09:32 AM 發表

呢件睇到都感覺熱 冇買既意慾
想著剩色Tee又唔想似底衫 點都要有返咁上下厚. 呢件5.5oz 其實都還可以 我件Goodwear 7.2oz就真係熱熱地...

引用:
原帖由 samko909 於 2016-8-1 11:14 AM 發表

想著剩色Tee又唔想似底衫 點都要有返咁上下厚. 呢件5.5oz 其實都還可以 我件Goodwear 7.2oz就真係熱熱地...
講得啱,厚當然好,吸汗能力都強尐

大Mic永遠的9歲.....!!!        Cruz仔就9歲....:D

引用:
原帖由 maxnirvana 於 2016-8-1 06:09 AM 發表

Where can buy?
Pm sent

PM me too, please.

另外其實想問Good Wear邊度有得買?? 我搞錯左😂

可以 PM 小弟如何入手嗎?Thx!

引用:
原帖由 hello~~man 於 2016-8-1 10:34 PM 發表

PM me too, please.

另外其實想問Good Wear邊度有得買?? 我搞錯左😂
Pm sent. Cutting就Good on比較岩亞洲人

引用:
原帖由 horry1892 於 2016-8-2 01:33 AM 發表

可以 PM 小弟如何入手嗎?Thx!
Pm sent

正,襟著!

可能我個人大汗, 總覺得有啲日本TEE料係靚, 但真係太厚(如RMC的TEE), 其實唔太啱香港的天氣著. 著出街熱之餘, 洗多幾次之後, 著出黎再索埋啲汗應該都會好臭

伸延閱讀
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]