• 瀏覽: 452,106
  • 回覆: 2,097
  • 追帖: 240
引用:
原帖由 一粒朱古力 於 2016-8-4 01:39 PM 發表

禾通常都著d爛襪去旅行
著完掉左去方便d
另外請pm民宿資料比埋禾~唔該晒
我都係!帶咗好多舊嘅㡳衫䃿同毛巾去,用完就掉!今晚pm你啦!

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 iapple2 於 2016-8-4 01:45 PM 發表

我老婆去旅行前要買新衫及新鞋,話影相好睇D
但去到又買新衫鞋
女人買嘢一定有籍口

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 窮奶媽 於 2016-8-4 10:09 AM 發表

支持慳妹遊記,我都坐過香草凌晨飛東京,時間一流.......另外想問租佐wi~fi蛋,點解又用數據咭。謝謝分亨
我自己去日本多數用咭,因為唔使帶多個蛋嘅叉電,加埋電話個尿袋真係好鬼重!而我家姐因為工作需要要接聽電話,所以一定要用蛋,同埋加上有時我哋shopping會分開行,所以咪
又咭又蛋囉!不過最後佢都話用蛋好唔方便!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lmkandy 於 2016-8-3 08:59 AM 發表

入黎撐場先

月尾出發都係坐呢班機,坐第1行 
第一行係舒服好多嘅!我哋第一次坐試吓先,捻住來回慳番$400去食嘢都好吖!

回覆 引用 TOP

支持遊記!四月中剛好在東京,中午二十度以上,夜晚只得十度,我記得4月17日落超大雨加上有“怪風",成街都係吹爛的雨傘,好狼狽

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 CrazyLoveJapn 於 2016-8-4 09:20 AM 發表

唯一係要自己行去富豪機場酒店攞,不過都係10分鐘左右!算抵用!我自己都係鐘意用咭,方便d ,唔使咁重!
我6月租個隻成35蚊一日,貪佢24小時機場借還。

知道出面有15蚊日,但懶出去還,凌晨4點幾落機就去還。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 smartchu 於 2016-8-4 03:15 PM 發表

支持遊記!四月中剛好在東京,中午二十度以上,夜晚只得十度,我記得4月17日落超大雨加上有“怪風",成街都係吹爛的雨傘,好狼狽
我哋頭嗰幾日凍到要去買褸著呀!跟住尾嗰幾日又升番去23度囉!真係天氣不似預期....4月17日嗰日我梗係記得啦!嗰日好慘慘豬呀!留意我更新啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kaman325 於 2016-8-4 03:22 PM 發表

我6月租個隻成35蚊一日,貪佢24小時機場借還。

知道出面有15蚊日,但懶出去還,凌晨4點幾落機就去還。
有d加$20可速遞!$35一日我覺得貴咗d ! 你唔用咭?方便好多喎!

回覆 引用 TOP

十卜

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 CrazyLoveJapn 於 2016-8-4 04:26 PM 發表

有d加$20可速遞!$35一日我覺得貴咗d ! 你唔用咭?方便好多喎!
都係用卡方便好多
用完即棄唔洗還

回覆 引用 TOP

遲咗入嚟撐Crazy妹
其實key頭像可唔可以key啲靚少少
兼且可否解下畫究竟相中兩位靓女,長髮定短髮係真身!妳知啦!我等唔係區域副店長JR兄,唔多識分

回覆 引用 TOP

thanks share

回覆 引用 TOP

支持師姐
坐等批發體驗

信じることがすべて Love So Sweet~*

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 CrazyLoveJapn 於 2016-8-3 04:16 AM 發表

大家好!好耐無同大家見面喇!今年小妹4月11-19日陪家姐去咗東京玩9日,由於多年無陪過佢去日本,所以今次一於玩盡佢,食盡佢
今次第一次試坐香草,第一次住民宿,好多第一次啊

日期:20 ...
支持!

我要贏馬會錢呀!!!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 CrazyLoveJapn 於 4/8/2016 14:15 發表

我都係!帶咗好多舊嘅㡳衫䃿同毛巾去,用完就掉!今晚pm你啦!
唔該晒Crazy妹妹
係呀~掉晒順便買過d新架

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]