• 瀏覽: 6,529
  • 回覆: 24
  • 追帖: 1
有無好介紹,想盡量同返男仔一齊上會好少少

熱賣及精選
提示: 違規內容已被屏蔽
-----------------------------------------------------------
lokah samastah sukhino bhavantu
我有興趣 可以一起學

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 世界之首 於 2016-8-17 11:01 PM 發表

有無好介紹,想盡量同返男仔一齊上會好少少
男人老九怕乜啫,我都係一個人去學。

回覆 引用 TOP

你可以download Kfit  呢個app =))
有好多唔同嘅sports classes including different types of yoga classes (for all levels ga!)
有好多初學者一齊上堂
first month $499 十堂 (如果你用referral code), 2nd month $699

Referral code website:
http://www.couponsock.com/store-coupons/kfit.com

回覆 引用 TOP

KFit加咗價唔抵玩

回覆 引用 TOP

um...700 十堂 is quite reasonable la

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 steven951159 於 2016-9-19 09:12 PM 發表

um...700 十堂 is quite reasonable la
699的話,我寧願俾多幾十元join FF

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 awtay 於 2016-8-24 12:24 AM 發表

香港真係幾難。
有靚女又忍唔住望,得扒又懶有寶歧視眼光望埋黎..就算無邪念咁多女人圍住都唔自然
加上男人柔軟度通常比女人差d...動作跟唔到學得慢,挫敗感幾大...

但的確全男班又好基又難開班

上過一堂連 ...
有無試過工X會的瑜加班?

通常都有三幾個男人,這些男人多數都係陪老婆或女友去玩。

都間中有一個或兩個係自己來玩的男仔。

肯定師奶多,而且班師奶好嘈,搞小圈子。

不過始終男子會成為焦點,因為如果你係靚仔,就會被師奶阿姐當係唐僧肉,如果你骨頭硬玩唔到,就會成為靶被取笑…

所以唯有自己好專心咁做,就懶理其他人囉。

引用:
原帖由 awtay 於 2016-8-24 12:24 AM 發表

香港真係幾難。
有靚女又忍唔住望,得扒又懶有寶歧視眼光望埋黎..就算無邪念咁多女人圍住都唔自然
加上男人柔軟度通常比女人差d...動作跟唔到學得慢,挫敗感幾大...

但的確全男班又好基又難開班

上過一堂連 ...
我上過十堂以上 ,完全無問題,你好似仲婆媽過女人

回覆 引用 TOP

我有男性朋友係油塘同將軍澳玩緊,佢地話個導師幾好玩左好耐,有興趣我就幫你問朋友資料啦

回覆 引用 TOP

一個男人十個女人就成日有

回覆 引用 TOP

其實男仔玩耐左都會好好,好多式子都做到。但男仔新手就真係頗攪笑。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 TY5Lens 於 2016-9-26 07:22 PM 發表

其實男仔玩耐左都會好好,好多式子都做到。但男仔新手就真係頗攪笑。
有D C9都好騎呢

伸延閱讀
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]