• 瀏覽: 3,152
  • 回覆: 10
雷動計劃好陰毒

叫人棄教主,保游蕙貞

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
問題係邊到?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 SSENSE 於 2016-9-4 10:55 AM 發表

問題係邊到?
表面上,雷動計劃是爭取最多非建制人士入局

回覆 引用 TOP

...咪L傻啦, 雷動一出果陣又大大聲聲討人
而家又叫人一票不投泛民、超區投周浩鼎
你唔合作之餘又搞破壞, 而家到你自己唔掂就想分人地一杯羹
全部政黨唔選比哂你玩好無?

回覆 引用 TOP

最叻自己偷完人橋學人之後就話人偷佢橋學佢

回覆 引用 TOP

雷動最後期根本比人騎劫左, 戴妖被架空左無權話事, 所以事後面對提問都支吾以對

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 閒話一句 於 2016-9-9 12:57 PM 發表

雷動最後期根本比人騎劫左, 戴妖被架空左無權話事, 所以事後面對提問都支吾以對
次次都咁架啦,上次佔中佢最早搞起,之後見勢色唔對就閃人畫清界線,到後面見有進展又出返哩抽水,相信有參與過既朋友好清楚,唔明仲有人會信佢。

回覆 引用 TOP

人地day1話搞已經話所有非建制預埋你,你屌到人老母都唔認得
其間不斷搞破壞,選舉期間仲叫人一票不投泛民、超區投周浩鼎
到投票日人地raw data都係照做埋你,選項都擺埋你入去
點知自己自食其果選民都話唔想投你(7成人唔肯投鳩達,3分1人唔肯投碌撚)

人地不計前嫌都照擺你想去都係一心想做好件事,你就死要擺人地係敵我矛盾既對立面
屌到人豬狗不如,而家食左屎仲想賴地硬?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 SSENSE 於 2016-9-9 02:42 PM 發表

人地day1話搞已經話所有非建制預埋你,你屌到人老母都唔認得
其間不斷搞破壞,選舉期間仲叫人一票不投泛民、超區投周浩鼎
到投票日人地raw data都係照做埋你,選項都擺埋你入去
點知自己自食其果選民都話唔想投你 ...
事實如你所言, 佢自己係9月5交代都講話樹敵太多及承認雷動係有效的(事前當無到).
9月5向公眾交代, 獨欠黃洋達出席(我估狸埋房we we re re鬧情緖, 之後先出反來), 亦可見條友EQ真係極差.
(
https://www.youtube.com/watch?v=3Vyo46CNXdQ)

個人評論, 熱普城係比雷動玩架啦, 初一 十五的問題, 可以怪邊個?
攻擊人, 轉頭要人奶佢春袋?
哩度D熱狗係咪傻L咗?

真正失誤係超級配唔到比李卓人.

鷄毛在手, 愈刪愈有!

回覆 引用 TOP

同選舉舞弊有咩分別

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mamaliu2 於 2016-9-9 05:17 PM 發表

事實如你所言, 佢自己係9月5交代都講話樹敵太多及承認雷動係有效的(事前當無到).
9月5向公眾交代, 獨欠黃洋達出席(我估狸埋房we we re re鬧情緖, 之後先出反來), 亦可見條友EQ真係極差.
(https://www.yo ...
d熱狗選前日日笑雷動冇人理但又陰陰濕濕搞亂人雷動玩野,被雷動打9死後話人卑劣政治好髒?冇能野呀??

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]