• 瀏覽: 146,154
  • 回覆: 1,332
  • 追帖: 12
羅永賢新劇《超時空男臣》

資料來自狂愛kuangaiTVB微博

【#狂小料#】新劇《#穿梭四百年#》,監製#羅永賢# ,穿越題材。已知卡司:#蕭正楠##林夏薇##曹永廉##田蕊妮#

熱賣及精選
羅永賢用黎用去都係用呢喲 效果又唔係好

好驚粗口既黃翠如來日必成宇宙級視后
引用:
原帖由 NotA.Human 於 2016-9-9 08:02 PM 發表

資料來自狂愛kuangaiTVB微博

【#狂小料#】新劇《#穿梭四百年#》,監製#羅永賢# ,穿越題材。已知卡司:#蕭正楠##林夏薇##曹永廉##田蕊妮#
蕭正楠 田蕊妮 又係佢地!!

引用:
原帖由 ooo111 於 2016-9-9 08:17 PM 發表

巨輪4,穿越返去舊時開羅信記!

又有蕭生同杜太,再加個唔識做戲既阿廉擔正,無線想點呀?

淨係計呢四個演員,再加埋排位…睇黎穿越個位係女一嘅話會令人多番少少興趣

大柄若在手,清風滿天下
萬里車書盡混同,江南豈有別疆封?提兵百萬西湖上,立馬吳山第一峰!
冠蓋滿京華,斯人獨憔悴
2016-2017年 減400年

1616-1617年---明朝萬曆年間..........

猜那, 純粹是CHINA的音譯, 請不要作任何多餘幻想和指控

除左林夏薇。其他人都好悶。
田蕊妮古裝都唔靚
蕭就似公公
題材都好悶

好似本身有視帝祥,
應該係要籌備風雲音樂劇所以推左

引用:
原帖由 ooo111 於 2016-9-9 08:17 PM 發表

垃圾組合又來

引用:
原帖由 Rosetta21_XD 於 2016-9-9 09:18 PM 發表

好似本身有視帝祥,
應該係要籌備風雲音樂劇所以推左
當然.人工高好多.

今次靈感係唔係抄星星的你

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]