• 瀏覽: 117,391
  • 回覆: 518
  • 追帖: 20
唔係好覺得呢度有掃把佬專區.
各位師兄無論你揸新嘅又或者舊嘅都可以入嚟分享下. 什麼型號也可以.

本人剛成為掃把佬二手車主 Legacy 2.5 GT Seden .
或者我分享下缺點先, 我覺得啲車門同隔音好似好單薄 都唔明點解啲安全係數佢拿好高分 或者 嗰啲測試根本唔關車門薄或厚事!
不過呢樣嘢我買車之前其實都已經知

一有時間我會喺度同各位分享多啲. 下次再同各位分享下的優點

多謝捧場

回覆 引用 TOP

小弟揸Exiga
隔音絕對係差,所以搵人做咗隔音,叫做好咗D

Confidence in Motion

回覆 引用 TOP

Hi subaru friend

回覆 引用 TOP

hi all
我唔會做隔音!因為我喜歡原裝和聽下風及路躁聲!
相反!另外有alphard 就全車隔音!

我會回廠保養!因為又不貴及交車服務

回覆 引用 TOP

又講下優點先 呢架車行四驅 真係好有信心入灣和出灣 另外早排落啲毛毛雨又好有安全感

s mode 也是$1.2 每公里!好平油呀

不過我暫時唔知道呢架車多唔多少毛病 不過我相信日本車一般都比較少

用過幾部都冇問題

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 pam2306 於 2016-11-16 10:28 AM 發表

用過幾部都冇問題
咁就好啦因為之前揸過某啲歐洲車真係整到怕 仲要整極都番發

回覆 引用 TOP

Subaru good ga

引用:
原帖由 pam2306 於 2016-11-16 12:40 PM 發表

Subaru good ga
我自己就會返原廠保養 但係相信好多師兄都會選擇外面整
我諗二手 市場比較少嘅原因係因為呢款車啲人話喺外面好多車房都唔肯整
如果有師兄想揸呢款車又唔想返原廠整不妨喺度留個名
相信好多師兄喺街都有車房可以pm你

回覆 引用 TOP

有無Levorg車主係道可以分享ㄧ下

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ngarkngarkchau 於 2016-11-16 02:36 PM 發表

有無Levorg車主係道可以分享ㄧ下
如果想買呢一架旅行車 大家不妨等一等過年後可能有驚喜2.0版本

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tungtung2009 於 2016-11-16 15:43 發表

如果想買呢一架旅行車 大家不妨等一等過年後可能有驚喜2.0版本
真的嗎? 代理終於可引入2.0版本? 如真的話對掃把迷絶對係喜訊, 因為Levorg 2.0 gts先係皇道!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ngarkngarkchau 於 2016-11-16 04:07 PM 發表

真的嗎? 代理終於可引入2.0版本? 如真的話對掃把迷絶對係喜訊, 因為Levorg 2.0 gts先係皇道!
呢樣嘢我唔敢肯定因為我都係聽salesman講邊
個我就唔講喇

回覆 引用 TOP

希望嗰位Sales唔係老吹啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ngarkngarkchau 於 2016-11-16 05:29 PM 發表

希望嗰位Sales唔係老吹啦
佢都冇話肯定假佢話可能㗎

回覆 引用 TOP

主題標籤 #subaru #富士
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]