• 瀏覽: 12,256
  • 回覆: 66
  • 追帖: 1

睇左成年,終於買到,諗左好耐5513定1680,最後揀左佢!

精選汽車
CHING 我都留意緊5513同1680
你d隻咁靚可唔可以pm我,大約幾錢?thanks

1680抵玩!5513過咗籠!

我最愛都係經典款,有呢兩隻夠曬架啦

不過都唔平...都6到尾,好似有點貴tim
但睇左咁多隻最靚真係呢隻,算啦唯有比心機再搵過錢啦

引用:
原帖由 Daveyiu 於 2016-11-16 04:34 PM 發表

我最愛都係經典款,有呢兩隻夠曬架啦

不過都唔平...都6到尾,好似有點貴tim
但睇左咁多隻最靚真係呢隻,算啦唯有比心機再搵過錢啦
師兄,溫馨提示
最重要去行做鑒證,等行報告是否全原裝!

恭喜

隻1680好新淨好靚👍👍👍👍👍

嘩 !!  檸檬王 patina

恭喜!好靚黃曬!

引用:
原帖由 逍遙遊(1) 於 2016-11-16 07:05 PM 發表

師兄,溫馨提示
最重要去行做鑒證,等行報告是否全原裝!
我都想拿上去
我晌某大專買舊裝有信譽鋪買既
師兄就咁睇個面,整體ok嗎?

引用:
原帖由 WILSONY 於 2016-11-16 07:32 PM 發表

隻1680好新淨好靚👍👍👍👍👍
我就係貪佢好新淨!
我知有d人鐘意舊既感覺,vintage嘛
但我都係鐘意比較新淨既舊裝多點...

引用:
原帖由 Daveyiu 於 2016-11-16 07:54 PM 發表

我都想拿上去
我晌某大專買舊裝有信譽鋪買既
師兄就咁睇個面,整體ok嗎?
師兄,我個人就算幫襯相孰的二手或水貨商店購買了任何二手或水貨都必定往十四樓做鑒證。因為如有非原裝零配件(包括針面圈),必定原價退回!單靠肉眼,以我個人計就沒有這個辨識能力。

引用:
原帖由 Daveyiu 於 2016-11-16 07:58 PM 發表

我就係貪佢好新淨!
我知有d人鐘意舊既感覺,vintage嘛
但我都係鐘意比較新淨既舊裝多點...
請問你隻1680用幾多錢購入呀???

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]