• 瀏覽: 3,347
  • 回覆: 5
請問呢科3rd honour 或者GPA <3.0 有冇機會入到?
Thank you for answering my questions.

回覆 引用 TOP

有, 我成績一般 GPA<3
星期5 net interview
叫得我in, 點都有少少機會既...不然浪費大家時間咩

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 @FUNG@ 於 2017-3-7 02:51 PM 發表

有, 我成績一般 GPA<3
星期5 net interview
叫得我in, 點都有少少機會既...不然浪費大家時間咩
係 video conferencing? weekday 做 interview? 邊段時間? in 左幾耐? 請問 in d 咩內容?

謝謝

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Kally 於 2017-3-11 03:10 AM 發表

係 video conferencing? weekday 做 interview? 邊段時間? in 左幾耐? 請問 in d 咩內容?

謝謝
用skype interview, 星期5 下午時間, 10分鐘左右。其實都係問D平常野, 唔會太難。
自我介紹, 平日工作負責甚麼, 用過咩database, programing, 為何選擇讀這個課程等等

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 @FUNG@ 於 2017-3-11 03:14 PM 發表

用skype interview, 星期5 下午時間, 10分鐘左右。其實都係問D平常野, 唔會太難。
自我介紹, 平日工作負責甚麼, 用過咩database, programing, 為何選擇讀這個課程等等
Thanks for your information.
請問佢用中文定英文interview你?
最後你收到offer嗎?
謝謝解答!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ACN 於 2017-3-22 10:30 AM 發表

Thanks for your information.
請問佢用中文定英文interview你?
最後你收到offer嗎?
謝謝解答!
全英
收到呀,in完之後果個星期就收到了

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]