• 瀏覽: 7,656
  • 回覆: 51
路仔好搞笑, 呢套OK.  笑位多D.  自從知自己同女主一齊會受傷, 即下分開渣車. 呢下好頂隱.
女主之前做芝加哥消防救豆腐元嘛, 果時未整, 呢套好明顯整左.  唔整好過整.

熱賣及精選
當輕鬆笑片月睇無壞

呢套幾好睇 一路追開

啱啱睇到season break,其實呢套幾好笑,Lucifer同detective段感情線發展得好自然

《魔鬼神探》(Lucifer) 主理人Joe Henderson表示,故事回歸Lucifer需要作出重大的決定,去處理母親與Chloe,但卻不會令任何一個人感到高興,不過卻是他認為應該要作出的選擇!

今集CHOLE同MACE對MS MORNINGSTAR反應好好笑

新一集太唔掂!揾個新女扮老婆但得一集貨仔?起碼俾多幾集先散啦!咁做好多餘!

老婆根本唔係重點吧.....

男女主角扮離婚但假戲真做。其實 chole 今集一直都想喊。

咁使乜揾條女陪佢返來?
引用:
原帖由 ekbb 於 2017-5-4 04:04 PM 發表

老婆根本唔係重點吧.....

你地已經睇左第三季 第一集?

引用:
原帖由 太妃 於 2017-5-7 12:42 AM 發表

你地已經睇左第三季 第一集?
第二季未完㗎!季休後復播

今集chole 好慘

引用:
原帖由 johnshepper 於 2017-5-5 01:56 AM 發表

咁使乜揾條女陪佢返來?

同意!不過佢個假老婆會唔會同黑幇交易有關?有冇機會再出場?

引用:
原帖由 johnshepper 於 2017-5-5 01:56 AM 發表

咁使乜揾條女陪佢返來?
目的係同女主角關係分清, 令到女主角唔會再鍾情男主角

路西法因為知道COLE係天父安排, 所以唔想同佢發生太深入關係, 但係因為長久相處又唔想離開, 怕天父會對COLE做任何決定而影響COLE, 所以保持一定距離留係COLE身邊保護佢 (劇入面其實多次說明天父做任何野係唔會考慮人類一方)

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]