• 瀏覽: 4,466
  • 回覆: 21
  • 追帖: 2
太耐無睇,直頭唔記得咗TAR29上星期開季!
今次嘅隊伍係要响起點自己揀,都幾有趣。要諗下究竟應該揀大隻做physical task定食腦? 俾我就會問"邊個識講多國語言?"

熱賣及精選
surprisingly good this season!! quite entertaining

終於有新元素

第一集亞裔人組合就輸左
可惜

引用:
原帖由 love_chen 於 2017-4-11 21:37 發表

第一集亞裔人組合就輸左
可惜
你好﹗請問邊度可以睇返第一集中文版﹖

引用:
原帖由 hayman227 於 2017-4-12 11:12 AM 發表

你好﹗請問邊度可以睇返第一集中文版﹖
我見bilibili 有

引用:
原帖由 freelyside 於 2017-4-11 12:12 AM 發表

surprisingly good this season!! quite entertaining
really@@咁可以考慮睇下,對上一次睇已經係blind date果輯,睇睇下覺得d task太簡單已經放棄,之後就再無睇了

❤무한도전❤Survivor
今集個u-turn玩死人,已經冇印象之前既係點
但係搭同一班機,同一班船,跟住就可以u-turn人,
被u-turn果兩隊我都like,亦係我覺得呢季比較強既隊
matt&redmond幾過癮,係咁打嘴炮,出矛招
見到redmond得一隻腳,都會特別支持佢
今集從後殺上真係勁,連織野都咁好
上集佢地比vanck&ashton串,今集可以串番佢地轉頭
seth&olive好可惜,說好的philimination呢,roadblock唔好再簡單d 根本就係local玩加賺錢
佢地走左之後,都冇咩好睇,shamir&vanck,brooke果隊、vanck&ashton我都唔鐘意,vanck係咪就係美國人眼中典型的亞洲人呢

引用:
原帖由 ilkr2007 於 2017-4-12 11:50 AM 發表

really@@咁可以考慮睇下,對上一次睇已經係blind date果輯,睇睇下覺得d task太簡單已經放棄,之後就再無睇了
blind date 好悶
chemistry 唔夾

s29 雖然全部唔識,但大家都做返自己,會堅持自己唸法,無咁悶

最鍾意team fun, vanck + ashton

引用:
原帖由 raglan12 於 2017-4-15 01:53 AM 發表

今集個u-turn玩死人,已經冇印象之前既係點
但係搭同一班機,同一班船,跟住就可以u-turn人,
被u-turn果兩隊我都like,亦係我覺得呢季比較強既隊
matt&redmond幾過癮,係咁打嘴炮,出矛招
見到redmond得 ...
今集好緊張
最尾果兩隊都唔想佢地out住

shamir同scott 果2隊好煩

第3集睇左中字,有一段話唔知係咪真,有某隊完成Detour後坐的士去市場,收費講價

司機開頭講300美元,講價250美元,咁鬼貴既

今集係double episode 一口氣睇晒兩集
有2個位幾好笑,一個係非洲的士司機兩邊都答joey yeah yeah yeah,一個係挪威liz既magic compass
becca&floyd手執一個ep,用埋ff都羸唔到一leg,不過ff設計成咁都幾差
rb同detour都幾過癮,一開頭仲以為係要racer係咁高釣魚
vanck&ashton駕車做detour都仲慢過其他隊,之後去pit stop以為又會好似becca&floyd咁慢過行路,不過又唔係wo
邊個會諗到tara&joey,liz&michael會係頭半程表現最好既隊,完勝一眾後生隊
下集u-turn tara&joey仲可以用?

唉vanck

個brooke
集集做所有嘢都響度i can't I can't
但居然好意思響衝線果陣話自己係a list嘅cast
仲有果隊team fun
嗰舊fun meter我覺得好弱智
仲要成日刻意去強調自己好positive
成件事好假,分明係專登,等自己受觀眾歡迎啲
個ashxxxx唔知點串
一日到黑響度講咩we are so different
其實個潛台詞係i am OK but you are not OK
不過費事講到出口
我覺得今季個cast班人真係有啲乞人憎

引用:
原帖由 purple-lee 於 2017-5-3 05:15 PM 發表

個brooke
集集做所有嘢都響度i can't I can't
但居然好意思響衝線果陣話自己係a list嘅cast
仲有果隊team fun
嗰舊fun meter我覺得好弱智
仲要成日刻意去強調自己好positi ...
我都覺得fun meter 好難頂,勁假
佢partner 唔見passport 嗰集佢有真實咗一陣

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]