[遊記分享] (已完成)2017春の🌸🌺旅最終章-粉蝶紫藤芝桜大滿載

又係第四

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 Melay 於 2017-5-3 03:11 PM 發表

国営ひたち海浜公園粉蝶花(下)

預備上山丘之際竟然有「大發現」

非常治癒的秋田犬三大隻

681 ...
點解之前錯過咗嘅限定變咗福爾摩斯ver...........

引用:
原帖由 Melay 於 2017-5-3 04:08 PM 發表

限定是沒有戴帽子的
我有睇過呀....

之後好似仲有另一張睇但錯過了.....睇返啲形容詞話有戴帽子.....

引用:
原帖由 Melay 於 2017-5-3 04:25 PM 發表

所有限定都是沒有戴帽子的
又被啲文字形容呃咗.....

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ochiu 於 2017-5-3 05:20 PM 發表

點解我見那張有戴帽的,即係唔係期限
其實呢.....

我懷疑佢自己都唔記得咗有放那張有戴帽的藍花花限定

引用:
原帖由 ochiu 於 2017-5-3 06:24 PM 發表

佢好似一啲印象都無呢......

引用:
原帖由 Melay 於 2017-5-3 08:52 PM 發表

好明顯走咗雞
問題係當時人妳記得有放過嗎?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ochiu 於 2017-5-4 08:55 AM 發表

早晨Melay ctse! 各位早晨

有呀!當時Tony ching問你係咪瞓得唔好,ctse話太陽直曬住呢⋯
昭昭早晨

等我又試吓引起當時人嘅回憶先

好似係因為tony係第一張藍花花限定有大發現,話見到師姐手中有頂帽,就話想睇戴帽子限定(我就係睇完第一張限定就去做野,所錯過之後嘅帽子限定)

引用:
原帖由 Melay 於 2017-5-4 10:43 AM 發表

都話annann好記性

這就是傳說中的一分鐘限定
就係因為錯過了這傳說中的一分鐘限定,所以咁記得囉。。。。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Melay 於 2017-5-5 11:23 AM 發表

我幾時有
有呀。。。。傳說中的一分鐘限定變臉版囉

引用:
原帖由 carole01 於 2017-5-11 10:15 AM 發表

居然諗起我地兩個
咪就係囉,有佢哋先會無我地兩個出現,一啲關係都無,哈哈哈

引用:
原帖由 carole01 於 2017-5-11 10:16 AM 發表

兔兔
一於繼續請兔兔食檸檬,哈哈

引用:
原帖由 Melay 於 2017-5-11 11:08 AM 發表

係有好密切嘅有關係
哈哈,係 negative correlation 嗎?

引用:
原帖由 blaster 於 2017-5-12 11:21 AM 發表

飛去十勝浸溫泉嘛?不過你實係唔話我知,等禾心思思!
唔通又想捕住個live cam ?

引用:
原帖由 Melay 於 2017-5-26 01:16 PM 發表

再來一支

昨晚又話1人食唔到2支。。。。。

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。