• 瀏覽: 6,759
  • 回覆: 8
上網睇咗好多搬屋公司有啲好重伏味,但係都係幾年前嘅有冇好推介~
因為新屋嗰度全部都係買新的大型家電,所以而家只係般零碎物品同埋丟棄一張床同2位梳化,有無ch/si有好介紹,thanks

回覆 引用 TOP

實惠搬屋 / 宜家搬屋

不妨打電話上去,問了報價,才揀哪一間。

😀🤣😍😆😂🤣😍😍🍧 🍦

引用:
原帖由 黃金工程 於 2017-5-21 05:53 PM 發表

實惠搬屋 / 宜家搬屋

thanks

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 黃金工程 於 2017-5-21 05:53 PM 發表

實惠搬屋 / 宜家搬屋

謝謝, 問咗實惠價錢都好相宜,也算明碼實價,仲有上網睇到有人介紹一間順景,佢話免費上門報價但係未約我

回覆 引用 TOP

順景搬屋公司為各大部門、機構提供搬運服務。

其中包括:迪士尼、房屋署、新世界、富士達、東華三院,聖公會,路德會等。

😀🤣😍😆😂🤣😍😍🍧 🍦

引用:
原帖由 黃金工程 於 2017-5-22 09:23 PM 發表

順景搬屋公司為各大部門、機構提供搬運服務。

其中包括:迪士尼、房屋署、新世界、富士達、東華三院,聖公會,路德會等。
謝謝解答,因為我無大件嘢,所以 只想選擇一間唔會坐地起價的就可以了

引用:
原帖由 孔雀石綠999 於 2017-5-22 09:25 PM 發表

謝謝解答,因為我無大件嘢,所以 只想選擇一間唔會坐地起價的就可以了
如果無迪士尼、政府和醫院咁大規模,
咁即係實惠囉。

😀🤣😍😆😂🤣😍😍🍧 🍦

引用:
原帖由 黃金工程 於 2017-5-22 09:36 PM 發表

如果無迪士尼、政府和醫院咁大規模,
咁即係實惠囉。
thanks

回覆 引用 TOP

之前搬過有間叫明權既公司,老師傅,佢地pack得幾好,所以啲野無爛。最緊要收得平XD(格左好多間),不過佢就咩廣告都無...所以得個電話:90167982

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]