• 瀏覽: 26,491
  • 回覆: 86
  • 追帖: 2
我本身信佛,在好奇之下上網學玩靈擺,本身身體質弱,第一次買白水晶靈擺試已經可以令靈擺轉同,但問問題當然唔盡喇。玩了大約四日開始唔係好妥,因為個心成日好唔舒服,又瞓唔到,可能開通咗第六感,吸引好多低靈嚟聽經(因為每日我都有念佛經),有一晚某啲角度重聽到有女人哭聲,我真係好驚,有一次約了朋友出街,可能佢有嘢跟佢,因為我同佢一齊個心勁唔舒服,個心嗡住得好緊要(因為個日有攞靈擺出街),之後返到屋企念心經,身體入面既能量不停旭動,我開始覺得好唔妥,於是念了70-80遍心經,我身邊有黑影立即走咗,之後繼續念,四日念了400-500遍心經,我感覺左右腦都有麻備,一直念到左右腦麻備感覺停為止,就係咁,可能心經將我既第六感 closed咗,我就停止再聽到住何聲音,所以無上堂或未學過既人唔好亂咁玩靈擺,這是我本人親身經歷!!

熱賣及精選
我以前都有玩過..不過冇呢個問題..我唔係咁易令到佢轉

引用:
原帖由 ES4 於 2017-6-7 06:30 PM 發表

我本身信佛,在好奇之下上網學玩靈擺,本身身體質弱,第一次買白水晶靈擺試已經可以令靈擺轉同,但問問題當然唔盡喇。玩了大約四日開始唔係好妥,因為個心成日好唔舒服,又瞓唔到,可能開通咗第六感,吸 ...
我完全轉唔到

引用:
原帖由 fb7106777 於 2017-6-18 15:05 發表

我完全轉唔到
你地點解咁難轉既?

引用:
原帖由 ES4 於 2017-6-18 03:07 PM 發表

你地點解咁難轉既?
可能體質問題,我開頭以為水晶問題,再買多粒,都係唔得

引用:
原帖由 fb7106777 於 2017-6-18 15:11 發表

可能體質問題,我開頭以為水晶問題,再買多粒,都係唔得
當你集中啲就轉到架

請問什麼是靈擺?

睇你對佛法都係唔了解

引用:
原帖由 牧夫座 於 2017-7-7 23:58 發表

睇你對佛法都係唔了解
唔出奇

唸心經 咪更多會來.....

用靈擺係唔需要集中的...

你地完全唔知在connect 緊D咩嘅情況下就用靈擺, 梗係容易出事la!

Hand me the world on a silver platter
And what good would it be
With no one to share
With no one who truly cares for me
Some people want it all
But I don't want nothing at all
If it ain't you baby
If I ain't got you baby
用佢泥找失物都幫到手。若要找的是走失動物或人都幾困難。試過朋友走失貓兒,用佢來定方向、再配卦象觀察細微處來協助,可縮細尋找範圍爭取時間,最終係好彩找到,但貓兒立即逃走捉吳返,目標會走動,要一路測一路追住找,好難。
呢的野莫當玩意。

我轉唔到

其實只要放鬆個人,交比你既元始靈吾會轉吾到^_^如果真係轉吾到可能係有d靈性印記 block住左姐,要做翻清理就可以na

我都好想試下玩靈擺
我返而想開通靈力
驚唔驚呢樣野好多時係心理作用

最美的時刻遇上最美麗的你^^
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]