• 瀏覽: 143,556
  • 回覆: 2,073
  • 追帖: 16
如果是的話!請賜我一死吧!

熱賣及精選
我每一日都好似為了淫賤而生活咁!

>>>>>>>>>>囡囡真係慘…...<<<<<<<<<<
😻http://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=26710067👧
引用:
原帖由 Cat88cat88 於 2017-6-8 03:49 PM 發表

我每一日都好似為了淫賤而生活咁!
一早起身,細佬仲早過我起身!(勃起)

落老麥食早餐,但成日都相機食先(影學生妹)

專登行過迫夾的地方(揩油)

就算宜家有時夜晚去探病,也只想看看囡囡被拘束的場面!

我希望大家明白,淫賤的人也不一定開心的啊!

>>>>>>>>>>囡囡真係慘…...<<<<<<<<<<
😻http://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=26710067👧
富貴不能淫

引用:
原帖由 香煎野性的天才 於 2017-6-8 03:57 PM 發表

富貴不能淫
上香討是否令淫賤加深的主因呢?

有個前輩講過...咸濕唔系問題...鹹得梨都要有道德....眼看手勿動...要光明正大咸...唔好閃閃縮縮

引用:
原帖由 akf709394 於 2017-6-8 05:51 PM 發表

有個前輩講過...咸濕唔系問題...鹹得梨都要有道德....眼看手勿動...要光明正大咸...唔好閃閃縮縮
有時會咸濕到悶!

睇J圖

睇av

睇《拘束椅子》

睇學生妹

睇囡囡……

一到入夜,  æˆ‘啲憶囡病又發作了 !

終於明白有D師兄話裸訓好正...梨兩晚都祗系著底底訓....感覺好清涼...但好驚有小強咬春代

三歲定八十,不為淫而生,枉作人上人!

為理想而奮鬥,為成功而享受!
引用:
原帖由 akf709394 於 2017-6-10 05:50 PM 發表

終於明白有D師兄話裸訓好正...梨兩晚都祗系著底底訓....感覺好清涼...但好驚有小強咬春代
無拘無束!好似隻動物咁,真係正!春代皮咁厚!咬唔到好痛嘅!

引用:
原帖由 男人小笨象 於 2017-6-10 05:57 PM 發表

三歲定八十,不為淫而生,枉作人上人!
我恐怕我到咗八十歲,

都仲係要影學生妹啊!

引用:
原帖由 Cat88cat88 於 2017-6-11 12:17 AM 發表

我恐怕我到咗八十歲,

都仲係要影學生妹啊!
一百零八歲都去映!

引用:
原帖由 男人小笨象 於 2017-6-11 12:23 AM 發表

一百零八歲都去映!
影咗也冇用啦!

都只可自用,  ä¸å¯åˆ†äº«!

引用:
原帖由 Cat88cat88 於 2017-6-11 12:50 AM 發表

影咗也冇用啦!

都只可自用,  ä¸å¯åˆ†äº«!
因為欣賞者早己化灰了

提示:支持鍵盤翻頁左 右