• 瀏覽: 1,330
  • 回覆: 10
英國獅和荷蘭獅,大家點睇等足一個月,今天放假取,點知又話八號風,浪費假期😩😪

附件

IMG_0452.JPG(211.13 KB)

2017-6-12 12:43 PM

IMG_0453.JPG(203.45 KB)

IMG_0455.JPG(138.85 KB)

IMG_0457.JPG(176.23 KB)

IMG_0454.JPG(197.4 KB)

回覆 引用 TOP

風打唔成啦
英國獅成10 OZ夠大幾好.
荷蘭太陌生啦不過師兄你個編號都幾清晰下........

引用:
原帖由 keungkaka 於 2017-6-12 01:07 PM 發表

風打唔成啦
英國獅成10 OZ夠大幾好.
荷蘭太陌生啦不過師兄你個編號都幾清晰下........
C兄你呀,一時大意左走光,近期有勿好野出,現在水靜河非,😆👌😊

引用:
原帖由 you3988 於 2017-6-12 01:47 PM 發表

C兄你呀,一時大意左走光,近期有勿好野出,現在水靜河非,😆👌😊
唔洗諗一定係佢啦.不過無哂閒錢啦.
其實新版金銀幣年產量小右貴,真係唔太多人啦.

附件

123.jpg(91.31 KB)

2017-6-12 03:41 PM

1234.jpg(63.46 KB)

2017-6-12 03:41 PM

引用:
原帖由 keungkaka 於 2017-6-12 03:36 PM 發表

唔洗諗一定係佢啦.不過無哂閒錢啦.
其實新版金銀幣年產量小右貴,真係唔太多人啦.
是呀真是好貴,但現在我又玩另外一樣,古舊錢幣,價錢中但好多人玩,負擔得走。

引用:
原帖由 you3988 於 2017-6-12 05:16 PM 發表

是呀真是好貴,但現在我又玩另外一樣,古舊錢幣,價錢中但好多人玩,負擔得走。
呢樣野,唔太想玩保存上比較煩。

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

無限鑄量.....我都諗緊入唔入四份一安好

冷靜觀察、穩住陣腳、沉著應付、韜光養晦
善於守拙、決不當頭、抓住機遇、有所作為

回覆 引用 TOP

去左LXM睇1/4安士女皇_獸系列金幣
由於晒屎太細, 完全做唔到D細節位
從觀賞角度黎講就麻麻地
不過溢價未係好高,
如果金價插插插,
都值得入貨既.

回覆 引用 TOP

金價插插插, 有冇CHING會入貨?

引用:
原帖由 yiyiallall 於 2017-7-4 08:26 AM 發表

金價插插插, 有冇CHING會入貨?
以家重係12XX尾金一安呀!
回到11XX一安先入貨未遲啦
好快見到

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]