列印

[綜合資訊] 一年一次既Bus tour

一年一次既Bus tour E-mail 此主題給朋友

開校63周年記念行事 陸上自衛隊富士学校・富士駐屯地開校記念行事見学

コース番号食事添乗員最少催行人数その他
P4458昼食(弁当)同行30人

旅行代金7,500 円 (税込)  ※大人お1人様 ※小人同額                                  

出発日                        【平成29年 7月度】 9日(日) ※1日限定

有興趣可響以下網址報名:
http://www.sankei-tours.com/bus/4458.html?adid=mm

利申:我唔参加因為我対軍事無興趣

やられる前にやる~~~by 智☆★☆★☆★

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
留條毛先

引用:
原帖由 lovevk 於 2017-6-15 12:30 PM 發表
留條毛先
想籍口過黎同我做生日?

引用:
原帖由 kanameJP 於 2017-6-15 12:34 PM 發表
想籍口過黎同我做生日?
黎日本就幾時都想架啦

引用:
原帖由 lovevk 於 2017-6-15 02:25 PM 發表

黎日本就幾時都想架啦
CALL埋亞咇一齊咯

回覆 引用 TOP

大師姐,我7月尾去東京再北上追祭,有無野要帶比你

道德經
第八章
上善若水。水善利萬物而不爭﹐處眾人之所惡﹐故幾於道。
居善地﹐心善淵﹐與善仁﹐言善信﹐政善治﹐事善能﹐動善時。夫唯不爭﹐故無尤。
留名學野

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 big3624 於 2017-6-15 06:35 PM 發表
大師姐,我7月尾去東京再北上追祭,有無野要帶比你
我六月尾返香港,唔使麻煩你了

引用:
原帖由 kanameJP 於 2017-6-15 07:57 PM 發表

我六月尾返香港,唔使麻煩你了

得閒就叫大家出黎食餐飯啦

道德經
第八章
居善地﹐心善淵﹐與善仁﹐言善信﹐政善治﹐事善能﹐動善時。夫唯不爭﹐故無尤。
引用:
原帖由 big3624 於 2017-6-15 09:01 PM 發表

得閒就叫大家出黎食餐飯啦
呢次冇時間啦,特登返共同秘書餞行,食完就走,下次啦,家下同其他女仔搞緊出年五月北海道

引用:
原帖由 kanameJP 於 2017-6-15 09:23 PM 發表

呢次冇時間啦,特登返共同秘書餞行,食完就走,下次啦,家下同其他女仔搞緊出年五月北海道
咁等機會啦

咁快plan到下年5月

道德經
第八章
引用:
原帖由 big3624 於 2017-6-15 09:35 PM 發表

咁等機會啦

咁快plan到下年5月
上去幫我執屋

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]