• 瀏覽: 48,078
  • 回覆: 560
  • 追帖: 21
引用:
原帖由 Mag-KK 於 2017-7-2 04:26 PM 發表

一覺醒來,果然是明天會更好。湖中間是河口湖大橋,我們都是繞湖行駛,所以沒有駛經大橋。
https://1.bp.blogspot.com/-6hlcZdVDO5c/WTeOsQP7kpI/AAAAAAAAHpU/0NhbxnO34O84O9aE_L_LCrhfjPimp4B8gCKgB/s640/DSC_0136 ...
河口湖真係靚啵,住一晚係咪唔夠喉呢?

熱賣及精選
山區天氣果然多變

時悠々楽夕食同我上年去似乎一模一樣
我前年住果次個釜飯係用蠔局,比用鰻魚更香

繼續支持花仙子師姐

好帖
需要支持

支持富士箱根油雞

oooOoOOooOOooOooOOoooo
  ~~ 不以物喜,不以己悲 ~~
ooOooOOoooOOooOOooOooo
我分兩次, 1 月去咗箱根, 4 月則去咗河口湖, 兩次都幸運見到富士山, 不過兩次啲相都未整理.

反而兩次飛機上都睇唔到富士山

thanks for sharing

引用:
原帖由 亞婷婷 於 2017-7-2 07:45 PM 發表

支持Mag姐靚雞
多謝婷婷支持

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 bunny0729 於 2017-7-2 07:52 PM 發表

係呀!企地是日本旅遊逹人啊;
禾同你是新手呢!
反而禾覺得你之前有用心做功課。

何況禾有兩天富士仍未訂房,所以甘精火眼等學習。
唔好意思,咁遲先回覆師兄,因為昨晚有些唔舒服,一早就瞓了
無論自駕或鐵路遊我都會先做好多功課,因為去旅行機會唔多,每個地方都未必會再去,所以要盡量安排好D。
富士我住了兩晚,另一晚係Mystays Fuji

引用:
原帖由 杰.. 於 2017-7-2 09:07 PM 發表

河口湖真係靚啵,住一晚係咪唔夠喉呢?
住一晚係唔夠喉,但第二日係星期六,房價好貴呀

引用:
原帖由 au264 於 2017-7-2 10:09 PM 發表

山區天氣果然多變
陰雨晴都齊晒

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 au264 於 2017-7-2 10:12 PM 發表

時悠々楽夕食同我上年去似乎一模一樣
我前年住果次個釜飯係用蠔局,比用鰻魚更香
我唔好鰻魚,有得揀都揀蠔飯

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 積奇仔仔 於 2017-7-2 10:19 PM 發表

繼續支持花仙子師姐
多謝仔仔

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Hkopenc708211 於 2017-7-2 11:06 PM 發表

好帖
需要支持
多謝你呀!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]