• 瀏覽: 2,588
  • 回覆: 14
如題,問過agent.40歲前保費真係幾平,保費都唔駛hkd2000/年,不過有冇師兄師姐知道60-70歲保費會係幾錢?驚買買下突然加太多錢斷保(醫療通賬暫時不理會住)。(非吸煙,女性)

PS:暫時唔搵個agent住,因為佢太hard sell.謝謝

熱賣及精選
哦~

回覆 引用 TOP

係LO,咪就係咁LO

大藍A LO

香港是一個悲情城市,只有所謂言論自由,卻沒有沉默的自由。
討論變為喧鬧,只有立場,沒有真相。
非黑即白的思維,歸邊的思想,執著於個人化的正義就大叫這是公義。利用抹黑取得利益,欺善怕惡的行為,成為新文化標準了...
提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 銀之練金術師 於 2017-7-5 02:57 AM 發表

係LO,咪就係咁LO

大藍A LO
只係大藍a先係咁?

引用:
原帖由 炎夏原始的神 於 2017-7-22 12:37 AM 發表

只係大藍a先係咁?
癌護帶中風,暫時係大藍獨家。

非黑即白的思維,歸邊的思想,執著於個人化的正義就大叫這是公義。利用抹黑取得利益,欺善怕惡的行為,成為新文化標準了...
引用:
原帖由 銀之練金術師 於 2017-7-22 12:42 AM 發表

但中風claim 危疾, cancer claim 癌護唔得咩

引用:
原帖由 炎夏原始的神 於 2017-7-22 12:51 AM 發表

但中風claim 危疾, cancer claim 癌護唔得咩
當然得,正常亦係咁做。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 小妹白 於 2017-7-3 05:46 PM 發表

如題,問過agent.40歲前保費真係幾平,保費都唔駛hkd2000/年,不過有冇師兄師姐知道60-70歲保費會係幾錢?驚買買下突然加太多錢斷保(醫療通賬暫時不理會住)。(非吸煙,女性)

PS:暫時唔搵個agent住,因為佢太ha ...
60歲至70歲以現時之保費表,HKD 10000 至 13000/年。特級

你幫過多少人, 就有多少人助你

回覆 引用 TOP

保記好似有隻3合一 cancer stroke heart attack

引用:
原帖由 billfire 於 2017-8-12 04:55 PM 發表

保記好似有隻3合一 cancer stroke heart attack
新推出

回覆 引用 TOP

友邦有隻product, 針對癌症3次賠償,心臟病兩次,中風一次賠償😵

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 銀之練金術師 於 2017-7-22 12:42 AM 發表

銀兄,咁大藍A呢隻點睇?

保記好定依隻好?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Cybertron 於 2017-8-16 09:43 PM 發表

銀兄,咁大藍A呢隻點睇?
佢唔得閒答你架,佢要潛水啦!

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]