• 瀏覽: 7,521
  • 回覆: 47
我行山超過3年, 1個星期行1次, 不過朋友通常1, 2個月一次,
所以想搵多啲鍾意行山既朋友, 一齊行下, 睇下風景, 影下相,
享受大自然既樂趣

主要行山難度: 1至3星, (啲4星以上另外開團)

行山時間: 星期六, 日 (通常朝早出發, 下午行完)

行過既地方: 蚺蛇尖, 青山, 釣魚翁, 破邊州, 吊手岩, 針山, 草山,
                  獅子山, 大東山, 鳳凰山, 龍脊, 鶴咀, 城門水塘...

現行成員年齡: 25歲至37歲

有興趣可以PM 聯絡方法

hello,
我想入群, 一個月3-4次行山, 行低至中級路線, 間唔中露營
唔該pm我thx

已pm

hello,
我想入群, 行過幾次行山, 行低至中級路線
麻煩pm我thx

引用:
原帖由 laden342 於 2017-9-20 05:00 PM 發表
hello,
我想入群, 行過幾次行山, 行低至中級路線
麻煩pm我thx
已pm

想join 請pm

hi i wanna join too, can you please pm me as i'm new here?  Thanks a lot!

請問可以PM我嗎?

請pm,行山攝影my fav

i'm interested~~ plz pm

引用:
原帖由 kineswoo 於 2017-7-19 02:12 PM 發表
我行山超過3年, 1個星期行1次, 不過朋友通常1, 2個月一次,
所以想搵多啲鍾意行山既朋友, 一齊行下, 睇下風景, 影下相,
享受大自然既樂趣

主要行山難度: 1至3星, (啲4星以上另外開團)

行山時間 ...
我由細行到大,每年 三兩次😂
今年想行多d, PM我

引用:
原帖由 asika123 於 2017-10-2 11:07 AM 發表
想join 請pm
已PM

引用:
原帖由 victoriap 於 2017-10-5 02:18 PM 發表
hi i wanna join too, can you please pm me as i'm new here?  Thanks a lot!
已pm

引用:
原帖由 tinguen102 於 2017-10-5 09:14 PM 發表
請問可以PM我嗎?
已pm

引用:
原帖由 happytko 於 2017-10-6 08:18 PM 發表
請pm,行山攝影my fav
已pm

鍵盤翻頁
左右