• 瀏覽: 2,631
  • 回覆: 8
我今年dse得21分,jupas派我去明愛RN Degree,本是想入OU的,之前已收到養和offer,約也簽了,Body check 也已做了,現在好煩,不知去明愛好還是養和好,明愛是RN Degree,養和是EN HD,養和有津貼好吸引,讀完還可在養和做,我想將來讀Master的,如入明愛怕5年後難搵工,養和就一定有工作,我也想知做公院好還是做私院好,升職機會也不知那好,家人和朋友都有不同意見.希望大家幫幫忙給我意見,感激萬分。

養和似乎出名D,

點解唔入公大?

[ 本帖最後由 西門町 於 2017-8-11 12:27 PM 使用http://i.discuss.com.hk/d/images/r10/iphoneD.jpg 編輯 ]

我 promise 你地以後唔再搞事,大家做返好朋友,OK?

回覆 引用 TOP

吾夠分入公大

引用:
原帖由 keung5088 於 2017-8-9 10:49 PM 發表

我今年dse得21分,jupas派我去明愛RN Degree,本是想入OU的,之前已收到養和offer,約也簽了,Body check 也已做了,現在好煩,不知去明愛好還是養和好,明愛是RN Degree,養和是EN HD,養和有津貼好吸引,讀完還可在養 ...
養和

天行剛健 自強不息

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 keung5088 於 2017-8-11 06:47 PM 發表

吾夠分入公大
精神科要求低D、18分都入到、仲係 degree 黎添

我 promise 你地以後唔再搞事,大家做返好朋友,OK?

回覆 引用 TOP

不想讀精神科

引用:
原帖由 keung5088 於 2017-8-13 09:38 AM 發表

不想讀精神科
普通科護士忙到七彩.,壓力大、唔易做

回覆 引用 TOP

那個前途會好些

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 keung5088 於 2017-8-9 10:49 PM 發表

我今年dse得21分,jupas派我去明愛RN Degree,本是想入OU的,之前已收到養和offer,約也簽了,Body check 也已做了,現在好煩,不知去明愛好還是養和好,明愛是RN Degree,養和是EN HD,養和有津貼好吸引,讀完還可在養 ...
之前唔係出過帖咩?都係嗰句,有RN就一定揀RN喇,喺養禾做咗EN仲得閒讀書?

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]