• 瀏覽: 514,246
  • 回覆: 4,068
  • 追帖: 9
引用:
原帖由 DanRicky 於 3/9/2017 22:35 發表

短髮唔係個個都岩,豫彬同 Jenny 其實都免強可以... 但珠玉在前,由其係彬彬長髮個 look 實在太正依家有左對比真係唔得
因為Yebin,Jenny顏值高

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

[cp]#DIA# 💎 #DIA出道兩週年快樂#
【韓網新聞】DIA白豫彬、安頌伊確認參加KBS選秀《THE UNIT》(偶像重生)
據4日,歌謠屆人士透露,女子組合DIA白豫彬、安頌伊確認參加10月播出的KBS選秀節目。預計不會影響現在DIA回歸活動,將會在10月DIA回歸行程結束後,參加這次節目。兩人已決定出演,通過官方SNS向粉絲表達了確認出演的心境,mbk公司予以全部支持和尊重。
是指以現任出道偶像為目標,重新挖掘他們的價值和閃耀之處。
翻譯:南叔
轉載請註明DIA組合吧[/cp]

1.我覺得唔係光豬嘅決定
2.攻日是不存在的
3.我唔覺得女愛豆參加the unit 會有水花

引用:
原帖由 巧合皮 於 2017-9-4 10:58 發表

[cp]#DIA# 💎 #DIA出道兩週年快樂#
【韓網新聞】DIA白豫彬、安頌伊確認參加KBS選秀《THE UNIT》(偶像重生)
據4日,歌謠屆人士透露,女子組合DIA白豫彬、安頌伊確認參加10月播出的KBS選秀節目。預計不會影 ...
聽聞 aoa laboon 都參加

引用:
原帖由 DanRicky 於 2017-9-4 12:43 PM 發表

IM上星期提前出道睇來都90%要去

引用:
原帖由 巧合皮 於 2017-9-4 12:57 發表

IM上星期提前出道睇來都90%要去
可能另外果六件就係報左名?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 巧合皮 於 4/9/2017 11:02 發表

2.攻日是不存在的
有得參加都係好事黎既,
話說上次somi,玟星,澀琪等人果個kbs唔知乜鬼節目,
好似完全無咩noise,
對kbs無咩信心。

引用:
原帖由 Hunter_17 於 2017-9-4 01:17 PM 發表

有得參加都係好事黎既,
話說上次somi,玟星,澀琪等人果個kbs唔知乜鬼節目,
好似完全無咩noise,
對kbs無咩信心。
要惡剪同扮慘先有noise 架

引用:
原帖由 巧合皮 於 4/9/2017 13:36 發表

要惡剪同扮慘先有noise 架
講起惡剪,讚美仲未再出道。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 DanRicky 於 2017-9-4 12:43 PM 發表 

AOA 和 Laboum還未確定。
現時確定參加有 T-ara/雅林,Dalshabet /秀彬,另外Brave Girls 都有3名成員參加。

人善人欺天不欺, 人惡人怕天不怕.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 巧合皮 於 2017-9-4 11:02 AM 發表

2.攻日是不存在的
1.點解?
2.攻日……太靜了。。。
3.kbs節目,老金發力有限
4.啲錢何處來? 又要跪地求饒?

引用:
原帖由 srw888 於 2017-9-4 04:04 PM 發表

1.點解?
2.攻日……太靜了。。。
3.kbs節目,老金發力有限
4.啲錢何處來? 又要跪地求饒?
路人唔會中意成員成日改動嘅團
DIA上升期(慢慢)係唔需要參加
yebin 系為自己作打算

引用:
原帖由 巧合皮 於 2017-9-4 16:33 發表

路人唔會中意成員成日改動嘅團
DIA上升期(慢慢)係唔需要參加
yebin 系為自己作打算
即係點? 咁青蛙呢?

引用:
原帖由 DanRicky 於 2017-9-4 05:01 PM 發表

即係點? 咁青蛙呢?
好突然喔😨😨

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]