• 瀏覽: 370,011
  • 回覆: 2,037
  • 追帖: 164
本主題由 canon123 於 2019-10-6 05:31 PM 提升
引用:
原帖由 cfaye 於 2017-9-24 10:01 AM 發表

请问Mazda 3尾箱可以放到3件28寸行李吗? 谢谢
唔得,起碼要租Wagon

熱賣及精選
引用:
原帖由 spm0400 於 2017-9-19 11:57 AM 發表

請問有無人會去北海道用 honda rent? 上星期book左之後 佢網頁這幾天死了, 會唔會執左咖..
又有冇人試過沖繩speed rent a car

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ivan3031 於 2017-9-24 04:58 PM 發表

唔得,起碼要租Wagon
咁两件28 得吗?

引用:
原帖由 cfaye 於 2017-9-24 07:59 PM 發表

咁两件28 得吗?
http://www.autohome.com.cn/drive/201608/891497-3.html

行李箱28英寸、24英寸以及20英寸

http://www.autohome.com.cn/drive/201409/839637-9.html

回覆 引用 TOP

好似新出一張JAPAN EXPRESSWAY PASS,有冇CHING會試吓?

最回味的溫泉:鶴之湯,加仁湯

回覆 引用 TOP

請問各位 ching 有冇 speedrent 既租車經驗?
可靠?

thank you!

引用:
原帖由 minimini0866 於 2017-9-27 12:43 PM 發表

請問各位 ching 有冇 speedrent 既租車經驗?
可靠?

thank you!
幾年前租過冇什麽問題,上次一行8人租左四部開蓬車,以前得好小車選擇,宜家多左好多,但始終細公司冇得同大公司比較,同埋佢以日租算,不是以24hrs算

引用:
原帖由 uncle9nine 於 2017-9-27 02:35 PM 發表

幾年前租過冇什麽問題,上次一行8人租左四部開蓬車,以前得好小車選擇,宜家多左好多,但始終細公司冇得同大公司比較,同埋佢以日租算,不是以24hrs算
thank you ching!
日租算即係?
我預約時打好哂取車, 還車時間
果個個 total 應該岩?

會唔會還車時屈其他收費?

因為未試過細公司租, 麻煩哂!

引用:
原帖由 minimini0866 於 2017-9-27 03:31 PM 發表

thank you ching!
日租算即係?
我預約時打好哂取車, 還車時間
果個個 total 應該岩?

會唔會還車時屈其他收費?

因為未試過細公司租, 麻煩哂!
屈其他收費就唔會,始終日本會好d,泰國就難講d

回覆 引用 TOP

請問如果4個大人1個兩歲小童,租Voxy hybrid,
最尾果排可否摺起一張櫈放行李?

引用:
原帖由 michelin_b 於 2017-10-4 05:43 PM 發表

請問如果4個大人1個兩歲小童,租Voxy hybrid,
最尾果排可否摺起一張櫈放行李?

回覆 引用 TOP

想問問去九州,起Toyota Rent A Car租車,福岡機場攞車,是否起國際線那邊可以攞車?
不需要搭巴士去國內線哪邊攞車?
Thx 🙏🏻

引用:
原帖由 michelin_b 於 2017-10-6 07:20 AM 發表

想問問去九州,起Toyota Rent A Car租車,福岡機場攞車,是否起國際線那邊可以攞車?
Thx 🙏🏻
兩年前經tabriai 租豐田是直接在國際線取車,很方便!

引用:
原帖由 michelin_b 於 2017-10-6 07:20 AM 發表

Thx 🙏🏻
國際線有櫃檯開08:00-20:00,租嘅時候要確定係國際空港嗰邊。
車可能有人揸過來,或者要坐Toyota 嘅接送車去外面嘅車場取車。
https://rent.toyota.co.jp/sp/sho ... ;udFlg=2&sFlg=1

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]