• 瀏覽: 63,010
  • 回覆: 317
  • 追帖: 94
想問下大家意見,貴志站多唔多野睇或影相,考慮緊回程值唔值得入去打卡。

熱賣及精選
支持

回覆 引用 TOP

期待勝浦靚境!
影多d靚相,樓主加油

回覆 引用 TOP

新手請教去左幾多次日本呢
留名學野先

引用:
原帖由 bennykwl 於 2017-9-19 07:25 PM 發表

新手請教去左幾多次日本呢
留名學野先
曾在日本工作兩年,不過大部分時間都係宿舍和公司兩邊走,所以如果講日本旅遊,隨時呢度好多師兄師姐經驗比我多,我都係上黎學野。

回覆 引用 TOP

期待樓主嘅分享

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 V.I.P. 於 2017-9-19 06:19 PM 發表

想問下大家意見,貴志站多唔多野睇或影相,考慮緊回程值唔值得入去打卡。
值得睇!始終sell可愛嘢

引用:
原帖由 samobatt99 於 2017-9-19 08:16 PM 發表

值得睇!始終sell可愛嘢
Thanks, 已加入了行程

回覆 引用 TOP

應該訂伊勢和歌山pass 咁樣你頭5日只需要額外比白浜巴士錢 而且坐足4程黑潮指定席

引用:
原帖由 someoneandy 於 2017-9-20 09:04 AM 發表

應該訂伊勢和歌山pass 咁樣你頭5日只需要額外比白浜巴士錢 而且坐足4程黑潮指定席
多謝師兄意見,不過我呢次最遠只去到新宮,不打算去伊勢,新宮是包括在KANSAI WIDE AREA PASS內的,不雖额外交通費,我係因為見包括在裡面才把新宮加埋入去㣔程的。因為未到旺季,黑潮坐自由席應該問題不大,無需俾多2000円買「伊勢・熊野・和歌山エリア周遊券」坐指定席。

引用:
原帖由 V.I.P. 於 2017-9-20 09:53 AM 發表

多謝師兄意見,不過我呢次最遠只去到新宮,不打算去伊勢,新宮是包括在KANSAI WIDE AREA PASS內的,不雖额外交通費,我係因為見包括在裡面才把新宮加埋入去㣔程的。因為未到旺季,黑潮坐自由席應該問題 ...
伊勢和歌山pass包埋上熊野3山嘅巴士 你由勝浦去本宮來回巴士都3000円 關西廣域唔包架...

引用:
原帖由 someoneandy 於 2017-9-20 10:13 AM 發表

伊勢和歌山pass包埋上熊野3山嘅巴士 你由勝浦去本宮來回巴士都3000円 關西廣域唔包架...
原來係包埋上熊野三山巴士架,冇留意添,因為冇打算去伊勢所以冇仔細硏究果張PASS,多謝師兄指正,又可以慳返D錢。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 someoneandy 於 2017-9-20 10:13 AM 發表

另外想問下由新宮坐巴士去本宮大社走一圈影下相,來回大概要預幾多時間左右呢?因為想考慮下好唔好用盡張pass繼續北上三重縣玩。

引用:
原帖由 V.I.P. 於 2017-9-20 10:55 AM 發表

另外想問下由新宮坐巴士去本宮大社走一圈影下相,來回大概要預幾多時間左右呢?
預三粒鐘未計等車 回程再行速玉大社 夠腳骨力嘅就上埋新宮城先返勝浦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 V.I.P. 於 2017-9-20 10:55 AM 發表

另外想問下由新宮坐巴士去本宮大社走一圈影下相,來回大概要預幾多時間左右呢?因為想考慮下好唔好用盡張pass繼續北上三重縣玩。
玩埋3重就預左額外比錢喺名古屋/伊勢返大阪...張pass要你搭關西本線又慢又要轉車不如比錢搭新幹線/巴士好過

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]