• 瀏覽: 63,015
  • 回覆: 317
  • 追帖: 94
引用:
原帖由 someoneandy 於 2017-9-21 09:23 PM 發表

中之島定浦島
貪平,白浜湯快彩朝樂,勝浦也是湯快越之湯

熱賣及精選
引用:
原帖由 V.I.P. 於 2017-9-21 08:47 PM 發表

我都係坐巴士去玩,提前凖備巴士路線和時間表就OK,盡量不要坐尾班車,miss左就麻煩。
白濱巴士miss左都唔怕 熊野巴士miss左就大鑊 由其是下晝去那智大社 試過喺那智瀧唔上唔落10分鐘由巴士總站衝落大門坂

引用:
原帖由 iapple2 於 2017-9-21 09:24 PM 發表

貪平,白浜湯快彩朝樂,勝浦也是湯快越之湯
有錢搭商務就唔怕洗多啲錢住中之島/浦島

引用:
原帖由 someoneandy 於 2017-9-21 09:28 PM 發表

有錢搭商務就唔怕洗多啲錢住中之島/浦島

錯晒,日頭觀光,晚上得個黑,邊度都一樣,中之島對面就是湯快,湯快對面就是中之島,海一樣

話時話,白浜彩朝樂自助晚餐有4星餐廳水準

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 iapple2 於 2017-9-21 09:30 PM 發表

錯晒,日頭觀光,晚上得個黑,邊度都一樣,中之島對面就是湯快,湯快對面就是中之島,海一樣
自助餐係我唔揀湯快嘅原因

引用:
原帖由 someoneandy 於 2017-9-21 09:26 PM 發表

白濱巴士miss左都唔怕 熊野巴士miss左就大鑊 由其是下晝去那智大社 試過喺那智瀧唔上唔落10分鐘由巴士總站衝落大門坂
想問下師兄你係坐巴士先上那智の滝,由上往下走大門坂,還是先由大門阪停車場落車爬山上去那智の滝?我覺得前者舒服D。

引用:
原帖由 HanaJP 於 2017-9-21 02:24 PM 發表

請問樓主,行程頭幾天,例如:千畳敷,三段壁,熊野那智大社,樓主是否打算自駕遊,我都獨遊但係無車牌,若果非自駕遊是否十分唔方便?
熊野交通巴士資料網頁

大門板,那智の滝路缐資料
http://www.kumakou.co.jp/bus/jikoku_item_9.html

本宮大社路線資料
http://www.kumakou.co.jp/bus/jikoku_item_7.html

引用:
原帖由 V.I.P. 於 2017-9-21 09:42 PM 發表

想問下師兄你係坐巴士先上那智の滝,由上往下走大門坂,還是先由大門阪停車場落車爬山上去那智の滝?我覺得前者舒服D。
所謂'正統'就係大門坂>那智大社>青岸渡寺>那智瀧 但你預上山20-30分鐘爛鬼石級路
慳水慳力就係掉翻轉
最重要都係睇自己行路速度同埋巴士時間

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 someoneandy 於 2017-9-21 09:36 PM 發表

引用:
原帖由 someoneandy 於 2017-9-21 09:36 PM 發表

師兄應該喜歡懷石料理

引用:
原帖由 iapple2 於 2017-9-21 10:02 PM 發表

自助餐D刺身冇雪住放?我見只有D蝦有幾粒冰

引用:
原帖由 V.I.P. 於 2017-9-21 10:09 PM 發表

沒留意,反正好吃,魚腩放一邊,赤身放一邊,另有一款火燒的吾知咩魚,食左好多。他們好認真,無就即添,任你吃,不用搶。
又有即場解剖吞拿魚,熊野牛,大麥牛任食,pizza也有3款,天婦羅3款,雪糕有6款以上,根本食吾晒,壽司即場整,好食

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 V.I.P. 於 2017-9-21 10:09 PM 發表

係toretore market都食左蝦,好笨呀,原來自助任你食

引用:
原帖由 iapple2 於 2017-9-21 10:15 PM 發表

係toretore market都食左蝦,好笨呀,原來自助任你食
師兄有冇出遊記?今日天氣如何?見倒藍天碧海嗎?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]