• 瀏覽: 3,155
  • 回覆: 28
  • 追帖: 2
細閱全港各大大小小乒乓球場, 唔知大家鐘意去邊度打呢? 點解呢? 點解佢好過其他場呢?
大家可以盡情發揮
起動

好想搵一個人,係唔使我點講,佢就可以被我滿意的。

在你的信念中要有信心,懷疑你的懷疑,
相信你的希望,不要相信你的損傷。[轉個彎,世界會更大]

心如工畫師, 能畫諸世間; 五陰悉從生, 無法而不造. [華嚴經]

智者善用心, 愚人為境控.
首先, 當然我先講
我最常亦最愛就係屋企附近的康文場館, 藍田南
非常之就腳, 又有波友住附近, 可以經常亙操

引用:
原帖由 siugijar 於 2017-9-27 08:13 PM 發表
首先, 當然我先講
我最常亦最愛就係屋企附近的康文場館, 藍田南
非常之就腳, 又有波友住附近, 可以經常亙操
果個係我主場,但e期少去左好多,要養下傷
所以有時揀再近d嘅藍田邨hea打下街場

引用:
原帖由 PnPnL 於 2017/9/27 22:56 發表

果個係我主場,但e期少去左好多,要養下傷
所以有時揀再近d嘅藍田邨hea打下街場
打街場果啲先係高手師兄勁呀

引用:
原帖由 siugijar 於 2017-9-27 11:11 PM 發表

打街場果啲先係高手師兄勁呀
冇關係嘅...
多數磋下波,當然有街坊鍾意計下分又玩下計分咯

師兄勁呀

大家係咪多數打歌街架, 都可以講吓架喎
無理由得咁少 COMMENT

引用:
原帖由 siugijar 於 2017-10-4 11:27 AM 發表
大家係咪多數打歌街架, 都可以講吓架喎
無理由得咁少 COMMENT
有打開/過球局嘅,一定有去過歌街
不過果度吾就腳,所以間...間...間不中去下

引用:
原帖由 PnPnL 於 2017/10/4 12:25 發表

有打開/過球局嘅,一定有去過歌街
不過果度吾就腳,所以間...間...間不中去下
人夾人啦, 聽聞有人好鐘意打果度, 貪佢夠多枱

引用:
原帖由 siugijar 於 2017-10-4 12:33 PM 發表

人夾人啦, 聽聞有人好鐘意打果度, 貪佢夠多枱
去得果度,經過碰到相熟波友,岩打嘅,又可以即場打番一局半局

引用:
原帖由 PnPnL 於 2017/10/4 12:38 發表

去得果度,經過碰到相熟波友,岩打嘅,又可以即場打番一局半局
呢樣都好普遍

引用:
原帖由 siugijar 於 2017-10-6 10:02 AM 發表

呢樣都好普遍
就算很附近體育館打,都經常比d街坊波友捉去打下,當然普遍啦...

btw,試過最遠去長洲體育館打過

引用:
原帖由 PnPnL 於 2017/10/7 15:26 發表

就算很附近體育館打,都經常比d街坊波友捉去打下,當然普遍啦...

btw,試過最遠去長洲體育館打過
其實長洲都唔算遠嘅。我而家覺得屯門同天水圍遠啲

話時話,經常路過一個街場,喺坪石。8張枱由朝到晚都有高手過招,熱鬧非常

引用:
原帖由 siugijar 於 2017-10-14 05:53 AM 發表
話時話,經常路過一個街場,喺坪石。8張枱由朝到晚都有高手過招,熱鬧非常
果度已經成為聖地好耐啦!

鍵盤翻頁
左右