• 瀏覽: 32,103
  • 回覆: 153
  • 追帖: 4
本應又係濕疹左十幾廿年
查左好多醫生藥膏都無好,近兩年直情好似免疫左咁 查唔查都係咁 一達達腫起

基緣巧合下 拎左個試用濕疹cream sample, 查兩日已經好轉 跟住買左返屋企

兩,三個月後濕疹已好左8 9 成

無  我唔係sell你跟我買(因為可能work我唔work你嫁麻)

其實個post純粹想分享我好開心  ,雖然唔知大家明唔明我既開心
hahaha 因為終於無咁核突一達達

店名好似有人打過出黎,但如果想知 你都可以pm我 haha

係呀 呢刻開心的  希望可以keep到啦
唔想再查類固醇

[ 本帖最後由 cholechan333 於 2017-10-12 12:18 AM 使用http://i.discuss.com.hk/d/images/r10/iphoneD.jpg 編輯 ]

熱賣及精選
在哪先買?

我係新仔pm唔到 可否麻煩你pm我

請pm

在那買的……

請 pm

Pm pls 好想知

係好左
頂 但好左先見到個濕疹位已經白左
可能以前查西藥查得太多
頂頂頂頂

我是新加入,pm 唔到你,麻煩你 pm 我好嗎?謝謝!

引用:
原帖由 cholechan333 於 2017-10-12 12:04 AM 發表

本應又係濕疹左十幾廿年
查左好多醫生藥膏都無好,近兩年直情好似免疫左咁 查唔查都係咁 一達達腫起

基緣巧合下 拎左個試用濕疹cream sample, 查兩日已經好轉 跟住買左返屋企

兩,三個月後濕疹已好左8 9 成 :smil ...
Pm pls!🙏🏼

引用:
原帖由 cholechan333 於 2017-10-12 12:04 AM 發表

本應又係濕疹左十幾廿年

請問是什麼牌子?可否pm我?感激

請Pm me 新仔pm唔到

引用:
原帖由 明日笨拙的賤嘴 於 2017-12-17 01:26 AM 發表

請Pm me 新仔pm唔到
pls PM me, tks

引用:

本應又係濕疹左十幾廿年

我想知,pm pls

Pm plz

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]