• 瀏覽: 312,802
  • 回覆: 1,775
  • 追帖: 81
本主題由 呆頭鳥 於 2021-4-29 12:29 PM 合併
有無C兄C姐用聯通誇境王??? 佢個SMS好似有問題, 搞到我唔知個上網用量計劃用晒, 變左2蚊/MB, 我額外用左1GB 用左500蚊....如果有相同既情況可以打上聯通投訴, 佢初初話收我7折我唔肯, 而家佢退番400蚊比我了.

熱賣及精選
引用:
原帖由 big_joe_b 於 2018-1-3 09:51 PM 發表

好似唔駛每月18蚊咁貴....不過都係細數目即.....我而家增值到張卡去到2019年了
舊版6蚊同中移動一樣,新版要18蚊

引用:
原帖由 sze_james 於 2018-1-3 09:55 PM 發表

舊版6蚊同中移動一樣,新版要18蚊
我2015買的應該係舊的(後來出左張加強版), 而家其實好想轉, 3G實在慢到比大陸人笑.........但唔想比月費就真係無選擇...慘慘

引用:
原帖由 big_joe_b 於 2018-1-3 09:57 PM 發表

我2015買的應該係舊的(後來出左張加強版), 而家其實好想轉, 3G實在慢到比大陸人笑.........但唔想比月費就真係無選擇...慘慘
我都有跨境王加強版,貴到唔想再用,我轉埋銀行所有預留號碼返張移動日租卡就棄卡唔用

純粹分享, 今日去左羅湖聯通營業廳, 拎左飛想買日租卡話無貨, 叫我去出面買

之後係附近行左陣去左間細店, 買左RMB 150, 0月租, 來電6元, 最後結餘仲剩RMB 4x元, 
細鋪實埋名, 張卡本身已經開4G+漫遊, 香港收到sms

雖然貴d但都硬食, 急住用黎搞戶口

引用:
原帖由 craiglam 於 2018-1-4 05:26 PM 發表

純粹分享, 今日去左羅湖聯通營業廳, 拎左飛想買日租卡話無貨, 叫我去出面買

之後係附近行左陣去左間細店, 買左RMB 150, 0月租, 來電6元, 最後結餘仲剩RMB 4x元, 
細鋪實埋名, 張卡本身已經開4G+漫遊, 香港收 ...
你呢張一年後會收返6元月租,即係要12元1個月

打算之後轉1元800Mb 個plan, 希望得

引用:
原帖由 craiglam 於 2018-1-5 09:24 AM 發表

打算之後轉1元800Mb 個plan, 希望得

我係特登買日租卡轉既,入網唔夠6個月,轉完要300預存先開通得番漫遊

引用:
原帖由 k20031102 於 2018-1-4 09:03 AM 發表

我都有跨境王加強版,貴到唔想再用,我轉埋銀行所有預留號碼返張移動日租卡就棄卡唔用
實左名的加強版卡要去香港聯通講取消喎!唔係會影響下次實名

Delete

引用:
原帖由 有汗出無糧出 於 2018-1-5 11:57 AM 發表

7755378 7755379 7755380 7755381
我係特登買日租卡轉既,入網唔夠6個月,轉完要300預存先開通得番漫遊
師兄係即買即實名就打電話去轉?

引用:
原帖由 craiglam 於 2018-1-5 06:24 PM 發表

師兄係即買即實名就打電話去轉?

係呀,實完名上app登入重置服務密碼就當場就即刻打10010講話轉套餐,1元日租卡,5元月租那種,過左幾日收到短訊通知變更套餐成功

有無人知嘉沃出的一卡兩號,中國號係咪170、171開頭的?謝謝。

引用:
原帖由 ken2003 於 2018-1-7 04:32 PM 發表

有無人知嘉沃出的一卡兩號,中國號係咪170、171開頭的?謝謝。
嘉沃其實係乜台黎,佢又唔係虛似運營商,實名其實資料係俾左邊個?

引用:
原帖由 temp4trade 於 2018-1-7 11:32 PM 發表

嘉沃其實係乜台黎,佢又唔係虛似運營商,實名其實資料係俾左邊個?
佢係用聯通,我估佢係用一卡雙號流量日租卡重新包裝

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]