[淘寶] 4px 集運收唔到貨揮手區

回覆 #75: 4px 集運收唔到貨揮手區

X2
頂佢個費
件野大前日到,開頭問佢講我件野到左佢倉但仲未入庫,佢話48小時內會盡快入庫,之後又話可能快遞員派錯件,問我拎快遞簽收單,之後再我問多兩問佢宜家話無主件,吹佢唔漲
中指俾佢

熱賣及精選
想問下你哋係申請賠幾多

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Beeno2211 於 2017-11-19 01:19 PM 發表

X2
頂佢個費
件野大前日到,開頭問佢講我件野到左佢倉但仲未入庫,佢話48小時內會盡快入庫,之後又話可能快遞員派錯件,問我拎快遞簽收單,之後再我問多兩問佢宜家話無主件,吹佢唔漲
中指俾佢
我想問下點樣先至可以問客服 ,我都係 件貨到左,但好多日都未入庫,而家都唔知點算, 想問客服就唔知喺邊度問。

我買了件大體積貨物,要直接送到我住址,我想問收到短訉話已送到香港,叫我等電話通知送貨,通常要等幾耐?
我上星期四中午收到短訊,但至今仲未收到通知話幾時送貨。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 121245 於 2017-11-21 02:00 PM 發表

我想問下點樣先至可以問客服 ,我都係 件貨到左,但好多日都未入庫,而家都唔知點算, 想問客服就唔知喺邊度問。
去淘寶集運,揀你件貨,然後揀聯系客服。

回覆 引用 TOP

就算幫你簽收左,你比埋運費,依間死人野都唔知幾時幫你運黎香港。呢間4px真係無下次,無一間好似佢地咁pk, 唔怪得依家淘寶ban左佢地

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 vicky12vicky 於 2017-11-8 07:39 PM 發表

我揀左佢地既送上門服務 因為有樣野大件
今日收到貨 但差左果件大件野 問個司機大佬佢話佢地跟單送貨 可能未到大陸倉 我問下次送貨又要俾多次$25?佢話係丫 一張單$25
我明明集運時 係全選五樣野到晒倉我先集運 佢依 ...
我都係咁呀, 問個客服, 佢話如果個送貨人員再收錢既話, 同返客服講, 佢會申請返, 所以下次佢送貨黎我唔打算再比錢佢啦

回覆 引用 TOP

真係好pk 雙11買佐了3對NB俾阿女,集運泥香港5件貨浄係冇NB

請問我係4px集貨三件貨,收貨時發現只有二件貨,但淘寶信息顯示已全部收貨。追問4PX淘寶客服回覆,件貨未搵到未出倉,搵到後會再發貨。咁宜家我貨又收唔到,淘寶又以為我收齊貨,4px又只係識拖,我可以點做?

回覆 引用 TOP

收左貨唔齊

回覆 引用 TOP

丟貨的苦主同人,我已經打佐香港hotline, sent compliant mail, 上taobao問佐三個客服, 係微博官網再問。佢地一係唔答㩒線,一係官式答今個月30號仍收唔到漏佐嘅貨,再聯絡佢地客服。呢間野超唔掂,永不再用

回覆 引用 TOP

佢地條Hotline長期冇人聽。聽你咁講即係明比佢食左啲貨咁.....係淘寶要求退款有冇用呢?

引用:
原帖由 take-a-break 於 2017-11-22 03:16 PM 發表

佢地條Hotline長期冇人聽。聽你咁講即係明比佢食左啲貨咁.....係淘寶要求退款有冇用呢?
我打通左不過熱線係講普通話的

回覆 引用 TOP

各位師兄,請問我啲貨係咪全部唔見曬 😰😰

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hksam123456 於 2017-11-17 11:40 PM 發表

點解呀
干線交接成功即係到左香港咁解

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。