[淘寶] 4px 集運收唔到貨揮手區

我有件貨19號到左,佢話未收到貨,要送件快递提供簽收底單,問賣家,賣家話會催下發件快递。。。今次双11集运真係好煩,以後双11唔再淘宝。

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 MsTomato 於 2017-11-21 10:11 PM 發表

真係好pk 雙11買佐了3對NB俾阿女,集運泥香港5件貨浄係冇NB
我都係呀,所有野到齊,就係爭左一條裙,但物流又顯示話我簽收左,依家追唔到,日日吹都無用

回覆 引用 TOP

由10號到現在仍然未收貨, 好煩,

我有4件貨,4px 簽收(有兩件15日),但到現左都未入庫,
問客服只話冇入倉紀錄,要我聯絡賣家快遞公司提供簽收單,咁現在應該怎樣做?
第一次淘野就咁樣,請招教。

謝謝

引用:
原帖由 121245 於 2017-11-23 01:08 PM 發表

我有4件貨,4px𦟌惘(有兩件15日),但到現左都未入庫,
問客服只話冇入倉紀錄,要我聯絡賣家快遞公司提供簽收單,咁現在應該怎樣做?
第一次淘野就咁樣,請招教。

謝謝
純分享,退款啦,無謂同4pk糾纏

回覆 引用 TOP

回覆 #94: 4px 集運收唔到貨揮手區

冇計呀!一定要等,個4px都叫我俾個簽收底單,我問賣家佢都俾唔出。之後過幾日就入左庫

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 招財進寶 於 2017-11-23 11:54 AM 發表

由10號到現在仍然未收貨, 好煩,
你双11前買都未收到貨?

Dow Jones Industrial Average Index 道瓊斯工業平均指數 (real-time 即時圖表)

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 05354 於 2017-11-3 03:47 PM 發表

快半個月啦
件貨仲喺大陸倉
未出貨

一直等
等到超過左15個工作日
終於可以申請退款賠償

然後申請退款賠償
死人死xp 竟然哩個時候出左庫
然後話件貨已經岀左庫唔可以申請退款同賠償
叫我繼續 ...
揾淘宝小二喇,迫4px賠錢,我上次'過左25天(10天+15天售後),最後全數賠錢,再買叫順丰集運,如果過埋15天售後吾處理,就真系無得追究,送吾送就由4px

回覆 引用 TOP

我雙11買左5件,4px話一其中一件係大件包裹要送上門,今天送貨到了,但就係唔見左嗰個大件包裹貨物,吹脹!都唔知追唔追得番!

回覆 引用 TOP

我16號出庫送香港(13號收曬貨等幾天入system唔講), 今日第8日依然未有自提消息.
官網提交 "工單/問問題" 冇回應.
打電話31115618,飛左去大陸,佢話管唔到香港,叫我打另外一個電話;
打電話去29772968,試左兩日30次,終於接通,佢話貨已經到香港,不過冇位,所以未有得摞貨住.
啊? 冇位? 咁搞笑? 咩一個禮拜都清唔到一個位俾人摞貨咩?
真係越做越差

引用:
原帖由 doykitlee 於 2017-11-24 04:17 PM 發表

我16號出庫送香港(13號收曬貨等幾天入system唔講), 今日第8日依然未有自提消息.
官網提交 "工單/問問題" 冇回應.
打電話31115618,飛左去大陸,佢話管唔到香港,叫我打另外一個電話;
打電話去29772968,試左 ...
其實距地好多借口 "搬倉 系統升級 過境扣查 冇位 "

回覆 引用 TOP

可以喺邊度搵4px個live chat

回覆 引用 TOP

一直用開順豐集體 今次雙11 自動跳左用4px
11月17號比左集運費用 到依家都係未發貨
問親客服 10次應1次 
重覆準備發貨

附件

26C7EF07-B0E3-499D-961C-8E95DF6629E7.png(153.14 KB)

2017-11-26 11:19 AM

回覆 引用 TOP

我的件一直話派送失敗, 地址長期有人, 電話也長期開著, 一個電話都無, 問佢地情況, 又話安排第二次, 又等左幾日, 又乜都無反應

回覆 引用 TOP

我都欠幾件, 又話我簽收左, 網上同電話客服都係話交比專人跟,
幾日都無回覆

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。