[淘寶] 4px 集運收唔到貨揮手區

4PX,又再等左三日,還沒出貨,在淘寶催貨,發電郵去4PX都沒反應,貨物以過確認收貨期,原來退款只退運費,咁你的貨沒有了,什麼都做不到

熱賣及精選
引用:
原帖由 hong16888 於 2017-11-8 01:44 PM 發表

4PX,又再等左三日,還沒出貨,在淘寶催貨,發電郵去4PX都沒反應,貨物以過確認收貨期,原來退款只退運費,咁你的貨沒有了,什麼都做不到
我件貨仲未出倉,我搵淘寶客服,距話15個工作日可申請賠償(包括貨物價錢)。

咁伏?!我重有十幾盒野等著集運喔

回覆 引用 TOP

我揀左佢地既送上門服務 因為有樣野大件
今日收到貨 但差左果件大件野 問個司機大佬佢話佢地跟單送貨 可能未到大陸倉 我問下次送貨又要俾多次$25?佢話係丫 一張單$25
我明明集運時 係全選五樣野到晒倉我先集運 佢依家分兩張單送 收兩次錢 有冇人試過咁既情況

亲爱的淘宝网会员您好:

受4PX递四方仓库搬迁影响,4PX香港地区的出库和派送时效将会存在一定程度的延迟,目前4PX正加班加点进行包裹出库运送,将会尽快恢复日常派送时效,期间造成的不便敬请谅解,感谢您的支持和配合。

温馨提示:

1)您可以在【已买到的宝贝】中对应的订单【查看物流】查看您的包裹的最新物流信息;

2)如有您对包裹有其他物流咨询,您可以联系4PX转运商客服(工作时间:9:00-21:00 周一到周日):https://ospservice.taobao.com/support/onlinecs/ocs.htm?spm=a21bp.8142062.414749.4.360b9d52CVH1d0&source_id=1511104450

阿里巴巴集团客户服务体验事业群

引用:
原帖由 gigi2004hk 於 2017-11-8 10:46 PM 發表

亲爱的淘宝网会员您好:

受4PX递四方仓库搬迁影响,4PX香港地区的出库和派送时效将会存在一定程度的延迟,目前4PX正 ...

搬完又搬 俾D新借口啦

回覆 引用 TOP

同騙局無分別、大家一起發動,告訴所有人、最好上TVB 免得4PX 害人。根本他們辦理不到貨運。

回覆 引用 TOP

骗$

回覆 引用 TOP

4PX 會吾會最後都,收吾到貨、呃人$同貨?

呢間4PX暑假果陣用完一次就無用過,D物流很慢,D貨成2星期先到香港,原來仲有咁多受害者

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 水晶礦 於 2017-11-9 02:08 AM 發表

4PX 會吾會最後都,收吾到貨、呃人$同貨?
我件貨已經半個月係四方大陸倉未郁過,問四方賠錢問題,復都唔復我

我都已經兩星期、未出庫、呃$。

回覆 引用 TOP

電騙。

回覆 引用 TOP

佢講話4號搬完倉,又正常運作,但一個星期我的貨都還未出倉,東莞倉去香港有幾遠,有心送貨早又送到,淘寶說過除假期外過了15天還收不到貨全額賠償,大家去淘寶投訴852-30183610,你搬倉應該唔好做生意
http://hk.taobao.com/market/act/hkshproscheme.php?spm=a213y.6633709.20%2015012212.1.G5CqT1

回覆 引用 TOP

佢有無窮藉口!吾會再用佢!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。