• 瀏覽: 18,910
  • 回覆: 53
  • 追帖: 2
之前錯過左油渣版,見佢1500cc電油版都慳油,兩者之間想左一輪,最後都係出左黑色218iA,多兩個位始終實用d...

等緊今月底出車

有無師兄都係等緊出車呀?

精選汽車
引用:
原帖由 kin_yip 於 2017-11-7 01:28 AM 發表

之前錯過左油渣版,見佢1500cc電油版都慳油,兩者之間想左一輪,最後都係出左黑色218iA,多兩個位始終實用d...

等緊今月底出車

恭喜恭喜!

回覆 引用 TOP

不過你怕唔怕網上所說,218系列的a柱太粗,影響視野?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kin_yip 於 2017-11-7 01:28 AM 發表

等緊今月底出車

我10月中入手,加佐Option,都係月底等收車。
請問你是否車展出,有無嘢送?

引用:
原帖由 in128 於 2017-11-10 03:03 AM 發表

我10月中入手,加佐Option,都係月底等收車。
請問你是否車展出,有無嘢送?
咩都無得送,佢話送遮俾我咋...你呢?

218ia, 外型似買送車 

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kin_yip 於 2017-11-10 01:48 PM 發表

咩都無得送,佢話送遮俾我咋...你呢?
咩都無得送X2,  話出車時先比D特別禮品,等我記得佢,我話紙,筆,杯就免啦⋯⋯
上星期通知明天到港,檢查後好快出車。

回覆 引用 TOP

Sales話架車驗車中,可能大家係同一批。唔知係咪第一批218i GT呢,希望架車唔會有咩毛病啦。

引用:
原帖由 kin_yip 於 2017-11-14 11:49 PM 發表

Sales話架車驗車中,可能大家係同一批。唔知係咪第一批218i GT呢,希望架車唔會有咩毛病啦。
念緊用千多蚊搵驗車公司驗車

回覆 引用 TOP

X1後坐會唔會好窄? 尾箱大唔大呢

引用:
原帖由 imacphone 於 2017-11-16 01:33 PM 發表

X1後坐會唔會好窄? 尾箱大唔大呢
我身高1米78,前座調整成我的標準坐姿後,坐後排時我膝頭和椅子之間有4指的距離

回覆 引用 TOP

我都等緊12月頭交車 😁

回覆 引用 TOP

Search facebook "bmw 220i grand tourer fan club"
218iGT 同 220iGT 都係F46, 有D改裝嘢都係一樣的
入到去會到入whatsapp gp方法

回覆 引用 TOP

我下星期收車,有無C兄已收車。
第一次收新車,請問有什麼要留意?

回覆 引用 TOP

有冇c兄已經收咗車用緊的呢? 對依個3 Cylinder engine有冇啲乜嘢意見呢?

回覆 引用 TOP

主題標籤 #bmw #寶馬
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]