• 瀏覽: 9,347
  • 回覆: 68
  • 追帖: 5
見到個4個月前舊post
入面師兄話LL得番10件Cow Hide嘅份量

但依家11月了, 都仲訂到, 有圖有真相

熱賣及精選
之前email問James話7月之後就會冇牛皮...早知唔使咁早訂

邊度有得訂?

之前訂嘅時候LL的確係咁講,LL仲話因為係最後,所以一落單就即做,落單後2,3星期以經交貨

當時LL仲話短期內(起馬幾年內都唔會再考慮做牛皮)

師兄自己訂可唔可以叫佢改袖長度 平咁多我都想買多件

引用:
原帖由 ting620hk 於 2017-11-18 12:08 PM 發表

師兄自己訂可唔可以叫佢改袖長度 平咁多我都想買多件
佢話收到PAYMENT後會SEND EMAIL俾我REQUEST BODY MEASUREMENTS咁話WO,
但其實我有d驚黎到又唔岩size, 跟住又要寄番去改...

引用:
原帖由 aloneenlavida_9 於 2017-11-19 09:38 AM 發表

佢話收到PAYMENT後會SEND EMAIL俾我REQUEST BODY MEASUREMENTS咁話WO,
但其實我有d驚黎到又唔岩size, 跟住又要寄番去改...
第一次買都有呢個風險
建議袖長要改短

引用:
原帖由 ting620hk 於 2017-11-19 05:20 PM 發表

第一次買都有呢個風險
建議袖長要改短
我182左右
之前喺IT r fd 7折 買咗36...好窄
今次order 40先算了

引用:
原帖由 aloneenlavida_9 於 2017-11-19 05:22 PM 發表

我182左右
之前喺IT r fd 7折 買咗36...好窄
今次order 40先算了
佢啲碼預好廋長既人著 我之前試現成膊岩袖長 袖岩膊窄 最後去台灣旅行時買有得度身

引用:
原帖由 ting620hk 於 2017-11-19 05:36 PM 發表

佢啲碼預好廋長既人著 我之前試現成膊岩袖長 袖岩膊窄 最後去台灣旅行時買有得度身
台灣度身果間好似好似好多收費

引用:
原帖由 aloneenlavida_9 於 2017-11-19 05:38 PM 發表

台灣度身果間好似好似好多收費
好似萬二 唔太記得
你it 7折咪仲平過而家官網訂?

引用:
原帖由 ting620hk 於 2017-11-19 05:36 PM 發表

根本老鼠仔位好緊,袖長反而還好,但唔可以加多件hoodie.....

引用:
原帖由 ting620hk 於 2017-11-19 05:41 PM 發表

好似萬二 唔太記得
你it 7折咪仲平過而家官網訂?
今次冇問fd, 果時埋單好似12199x0.7

引用:
原帖由 aloneenlavida_9 於 2017-11-19 05:43 PM 發表

根本老鼠仔位好緊,袖長反而還好,但唔可以加多件hoodie.....
如果你而家咁樣著得落 一黎買大兩個碼會唔會太大,皮褸係要個款 保暖都係著其他 如果你要買要可以加件hoodie著 就咁著t 又會鬆拋拋

引用:
原帖由 aloneenlavida_9 於 2017-11-19 05:44 PM 發表

今次冇問fd, 果時埋單好似12199x0.7
👍🏽

伸延閱讀
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]