註冊 登入

《2017MAMA亞洲音樂大獎》

《2017MAMA亞洲音樂大獎》 E-mail 此主題給朋友

11月29日 東京站

下午4時至6時  紅地氈   
網站viu.tv及ViuTV App現場直播

下午6時至9時  頒獎典禮  
ViuTVsix、網站viu.tv及ViuTV app現場轉播

12月1日 香港站

下午5時至7時 紅地氈  
網站viu.tv及ViuTV App現場直播

下午7時至11時 頒獎典禮  
ViuTV、網站viu.tv及ViuTV app現場轉播

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
得到MAMA今年播映權...well done.! 而且播兩個站...well done.!

總結,目前ViuTV的大型播映權.!

國際七人欖球賽、香港的電動方程式、香港足球代表隊的賽事、英格蘭足總盃,
香港電影金像獎、MAMA亞洲音樂大獎.!!!!!!

明年世界盃,又點呢.? 大家會唔會覺得ViuTV得到香港播映權的可能性已經愈來愈大呢.?????

咁另外,大家會唔會覺得ViuTV最終會攞埋......奧運會和奧斯卡的播映權呢.?

其實ViuTV已經有咁多的大型播映權,覺唔覺ViuTV的大台形象,已在不知不覺間地慢慢形成起來了呢.? right.?

回覆 引用 TOP

其實係咪兩站出席既都係同一班人?
香港站有乜大粒星? 如果有呂珍九就好

回覆 引用 TOP

睇廣告見有好多女團

回覆 引用 TOP

終於講了,ViuTV 會直播19場世界盃.!!!!!!!!!

https://ezone.ulifestyle.com.hk/article/1959424/俄羅斯世界盃%202018%20由%20Now%20TV%20獨家播!ViuTV%20免費直播%2019%20場

引用:
原帖由 speedplay 於 2017-11-30 12:44 PM 發表

終於講了,ViuTV 會直播19場世界盃.!!!!!!!!!

https://ezone.ulifestyle.com.hk/article/1959424/俄羅斯世界盃%202018%20由%20Now%20TV%20獨家播!ViuTV%2 ...
一定蝕死

回覆 引用 TOP

消息指:
今晚想睇紅地氈的話(得ViuTV Apps直播),要登記做會員先有得睇

杜汶澤帶女返屋企就拿拿聲開post,仲鼓勵田蕊妮離婚,但許志安呢單聲都唔聲吓,真係bigbig雙重標準啊!
引用:
原帖由 woltif 於 2017-12-1 02:06 PM 發表

消息指:
今晚想睇紅地氈的話(得ViuTV Apps直播),要登記做會員先有得睇
豬扒個 TVN 紅地氈同MAMA 都有直播

引用:
原帖由 bbbear1 於 2017-12-1 03:24 PM 發表

豬扒個 TVN 紅地氈同MAMA 都有直播
豬扒要額外俾錢先有喎。
反而有線基本台用戶,唔介意睇標清16:9的話,即刻有得睇。

杜汶澤帶女返屋企就拿拿聲開post,仲鼓勵田蕊妮離婚,但許志安呢單聲都唔聲吓,真係bigbig雙重標準啊!
用Apps睇都ok無斷線

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 woltif 於 2017-12-1 05:31 PM 發表

豬扒要額外俾錢先有喎。
反而有線基本台用戶,唔介意睇標清16:9的話,即刻有得睇。
del.

引用:
原帖由 bbbear1 於 2017-12-1 05:50 PM 發表

只要係基本版用戶已經有得睇
我要$38個月

引用:
原帖由 woltif 於 2017-12-1 05:57 PM 發表

我要$38個月
sorry 睇錯 因為我係用緊平價($98)至尊版 個plan 包咗

回覆 引用 TOP

Sunmi好L樣衰不過跳舞係幾好睇

回覆 引用 TOP

ViuTV 現場轉播 

回覆 引用 TOP

30 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。