• 瀏覽: 41,748
  • 回覆: 116
  • 追帖: 5
真係投訴無門,想學瑜伽或考瑜伽牌,小心去左e間瑜伽黑店!!!我比左$3萬幾,報讀左一間不負責任垃圾9流大師瑜伽中心,都怪自已心急又蠢又白痴所以瀨左嘢!!!

之前網上睇到某瑜伽中心,有得考瑜伽牌,因分店地點好近我公司,所以响嗰度報左名考瑜伽牌,費用港幣3萬幾,後來先知佢地職員口中所講的”星級大師” “優質教學” ”上課嚴格”簡直係垃x圾!!!!!
佢地訓練班,原來只係時間表裏面普通興趣班,簡單講就係淨上瑜伽堂!!!!到理論堂,每星期上幾晚嗰隻,寫明導師就係由大師執教,開始第一堂所謂嘅大師已經玩失蹤,等左30分鐘都冇見到大師蒲頭,當時最小有三四十個學生等緊上堂,突然中心職員同我地講等多十分鐘就會開始,叫我地準備,到左上堂時竟然來了一位不知名的女人執教!!!!攪x錯????之後每次上大師堂,大師獲獲都遲大到,遲成一兩個鐘,簡直痴x線!!經常上堂玩失蹤又求其搵個9吾撘8嘅肥婆來代課頂替???點解咁嘅死樣咁嘅教學態度都可以出來開班授徒???我地走去櫃枱問中心職員究竟大師幾時捨得返來教班,職員每次都叫我地做住熱身自己拉住筋先,獲獲大師遲大到淨係識叫我地自己做熱身,比左幾萬銀咁攪法火都來!!上堂教學冇步驟,亂晒龍,上一堂教左今堂又教返同一樣野,同學要出聲提佢先知.....不知所謂!!衛生又差,佢地d毛巾勁污糟,用到我皮膚敏感以後都自己帶毛巾,最攪笑上堂仲要响條走廊度上,上緊堂會有人响你面前行來行去!!!咁樣教班法投訴要退款,職員回答當然係冇可能退!!!!真陰公,比晒錢,上又受氣,吾上又冇得退錢..........仲有佢地經常會臨時取消堂,打個電話今日冇人教班就取消!!!最初中心銷售職員說,什麼大師執教,什麼要求非常嚴謹,幾萬元學費絕對是物有所值,只怪自己冇考慮清楚,當時腦海只想考一個瑜伽牌,心急情況下,就比錢報讀了,現在後悔莫及!!!

熱賣及精選
講真。要我一次過交三萬蚊,真係要考慮清楚會唔會係黑店。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ntworks 於 2017-12-2 08:57 PM 發表

自己蠢囉,冇做足資料搜尋,原來搵左間垃圾瑜伽考牌,超後悔!!

引用:
原帖由 文文333 於 2017-12-2 10:41 PM 發表

自己蠢囉,冇做足資料搜尋,原來搵左間垃圾瑜伽考牌,超後悔!!
係唔係尖東果間?

引用:
原帖由 yogababy 於 2017-12-2 10:51 PM 發表

係唔係尖東果間?
你都中過伏?

引用:
原帖由 文文333 於 2017-12-2 11:15 PM 發表

你都中過伏?
No.
just guess
Never have interest to go practice there

一睇“大師”就知邊個,出名大伏

引用:
原帖由 ec_cky 於 2017-12-4 12:06 AM 發表

一睇“大師”就知邊個,出名大伏
最衰吾可以開名,等小d人會中伏

引用:
原帖由 文文333 於 2017-12-4 12:24 AM 發表

You can partially tell the name

引用:
原帖由 文文333 於 2017-12-4 12:24 AM 發表

可以寫字頭

Is your office in Kwun Tong?
引用:

回覆 引用 TOP

D字頭? 不如去消委會備案先,違反商品說明條例。

引用:
原帖由 yeunga 於 2017-12-4 04:26 PM 發表

D字頭? 不如去消委會備案先,違反商品說明條例。
假如知道我去投訴佢地,輪到我考試時實肥我佬,騎虎難下....

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]