• 瀏覽: 2,910
  • 回覆: 17
  • 追帖: 1
+3
新手報到!
各位師兄師姊好!

做左CD-ROM好耐, 前排終於入左人生第一隻IWC, 377714小王子, 愛不釋手!
呢排心思思想入手多隻TOPGUN
2手搵到 379901 vs 501901
價錢差10%ONLY,
兩隻各隻好處
我最鍾意COLOUR TOPGUN LOGO 同 SECOND HAND隻紅飛機
想請教各師兄師姊意見!

大飛😎

引用:
原帖由 VHJVT 於 2017-12-3 04:16 AM 發表
新手報到!
各位師兄師姊好!

做左CD-ROM好耐, 前排終於入左人生第一隻IWC, 377714小王子, 愛不釋手!
呢排心思思想入手多隻TOPGUN
2手搵到 379901 vs 501901
價錢差10%ONLY,
兩隻各隻好處
我最鍾意COLOUR TO ...
想請問小王子幾多折幾錢入呢?

如果有377714,我建議501901,畢竟377714同379901有D似.我有377701及379901,但成日都想買大飛.吾知可以忍到幾時.😂😂

引用:
原帖由 cx002 於 2017-12-3 10:19 PM 發表

想請問小王子幾多折幾錢入呢?
From AD in HK, about 25% off
BT offical price is $40700

引用:
原帖由 VHJVT 於 2017-12-4 01:55 AM 發表

From AD in HK, about 25% off
BT offical price is $40700
請問你去邊間買呢,想去睇睇

引用:
原帖由 cx002 於 2017-12-7 04:12 PM 發表

請問你去邊間買呢,想去睇睇
新手 cant pm,  can u pm me with your contact?

小弟用左行動證明

引用:
原帖由 童心SY 於 2017-12-7 04:29 PM 發表
小弟用左行動證明
恭喜師兄,啱啱入手?

引用:
原帖由 jcheung 於 2017-12-4 12:20 AM 發表
如果有377714,我建議501901,畢竟377714同379901有D似.我有377701及379901,但成日都想買大飛.吾知可以忍到幾時.😂😂
我有d擔心 501901 48mm太大,師兄你有377701 43mm再帶 379901 46mm覺唔覺得大左好多?

引用:
原帖由 童心SY 於 2017-12-7 04:29 PM 發表
小弟用左行動證明
好正呀 師兄! 呢隻48mm 比其他大飛46mm 再大d, 上手覺唔覺得好大隻?

引用:
原帖由 VHJVT 於 2017-12-8 05:02 PM 發表

我有d擔心 501901 48mm太大,師兄你有377701 43mm再帶 379901 46mm覺唔覺得大左好多?
我吾覺, 晏啲返到屋企影張相比你比較下

引用:
原帖由 jcheung 於 2017-12-4 12:20 AM 發表
但小弟爬文發現 379901好似有防磁, 但501901 好似無; 有無高手師兄可以confirm一下?

引用:
原帖由 jcheung 於 2017-12-8 05:10 PM 發表

我吾覺, 晏啲返到屋企影張相比你比較下
萬分感激師兄!

引用:
原帖由 VHJVT 於 2017-12-7 04:13 PM 發表

新手 cant pm,  can u pm me with your contact?
可能你pm爆左,send唔到?

主題標籤 #iwc #萬國錶
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]